ANNONSE

HER BLIR DET KAOS: Denne strekningen får redusert fremkommelighet de neste ukene.
ARKIVFOTO: SHEZAD TAHERI / DRM24

Gravearbeider vil skape kø i Bjørnstjerne Bjørnsons gate

Statens Vegvesen varsler redusert fremkommelighet i gjennomfartsåren frem mot ferien grunnet gravearbeider.


Redaksjonen

 21.05.17, kl. 12:24
 31.05.17, kl. 10:48


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Årsaken er omfattende arbeider i krysset Bjørnstjerne Bjørnsons gate / Knoffs gate.

- Fra slutten av mai og frem til ferien vil det bli redusert fremkommelighet for trafikantene, opplyser Vegvesenet i en pressemelding.

Gravearbeidene i krysset vil pågå i om lag tre uker. De vil starte i månedsskiftet mai/juni og påvirke trafikkavviklingen i betydelig grad.

LES OGSÅ: Varsler halvannet år med rushtidskaos på Strømsø

Stenger fortau og p-plasser

Parkeringsplassene i Knoffs gate inn mot Strømsø kirke blir stengt og trafikken sideforskyves. Fortauet langs Knoffsgate stenges delvis og fotgjengertrafikken blir ledet til alternative traseer.

På sørsiden av FV. 282 mot Marienlyst-anleggene opprettholdes fortauet i Knoffs gate langs Drammenshallen, mens fortauet inn mot Strømsø senter blir midlertidig stengt i en periode.

LES OGSÅ: Slik blir nye Bjørnstjerne Bjørnsons gate

Stenger trafikken inn Telthusgata

I Telthusgata vil kryssarbeidene kun vare en helg før fellesferien, men til gjengjeld føre til omkjøringer og redusert framkommelighet.

Her blir deler av gjennomgangstrafikken stengt av helt, mens noe tungtrafikk kan passere med manuell dirigering. Personbiltrafikken må velge skiltet omkjøring både nord og sør for dagens fv. 282.

Nærmere detaljer om disse kryssarbeidene og de trafikale følgene det får, blir det lagt ut mer informasjon om nærmere tidspunktet for oppstarten av disse arbeidene, ifølge Vegvesenet.


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE