ANNONSE

ILLUSTRASJONSFOTO: ISTOCKPHOTO / GETTYIMAGES

- Tilbyr norgeshistoriens laveste boliglånsrente

Sparebanken Øst med effektiv rente på 1,10%.


Redaksjonen

 13.10.20, kl. 09:12
 23.10.20, kl. 10:06


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Det er gjennom sitt betjeningskonsept Nybygger.no at den lokale banken tilbyr den rekordlave renten - ifølge dem selv, trolig norgeshistoriens laveste noensinne.

Konkurransen om boliglånskundene har de siste par årene tiltatt i form av at det stadig tilbys låneprodukter som forutsetter spesielle medlemskap, alder og/eller bestemte produktsammensetninger for å få tilgang til markedets laveste boliglånsrenter. Det skal ikke være tilfelle for å benytte seg av super-renten, uttaler Sparebanken Øst i en pressemelding.

- Hos oss trenger du ikke være medlem i en organisasjon eller forening, eller være i en spesiell aldersgruppe for å få vår beste rente. Vi synes tvert imot at de beste boliglånskundene i Norge fortjener den beste renten i markedet, sier kundedirektør, Kjartan Reve.

Renten på 1,10% får man som et gebyrfritt rammelån på over to millioner innenfor 50% sikkerhet. Banken lanserer også et gebyrfritt boliglån over 2 milioner med mer enn 25% egenkapital til en effektiv rente på 1,20%.

Sparebanken Øst
 tror mange vil sette pris på å få lavere rentekostnader i en for mange krevende tid, men også at norsk banknæring vil måtte tilpasse seg lavere marginer på sine produkter og tjenester.

- Vi har gjennom pandemien valgt en tilbakeholden og forsiktig strategi, og vi ser nå at tiden er moden for å bruke den konkurransekraften som ligger i å være en meget solid sparebank som over lang tid har drevet sin virksomhet med svært lavt kostnadsnivå, sier Reve.


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE