ANNONSE

I GRØFTA: En bil kjørte av veien ved Sande sentrum mandag ettermiddag, trolig som følge av et illebefinnende.
ALLE FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Til sykehus etter utforkjøring - ulykkesmandag i trafikken

Det har vært en rekke trafikkuhell i drammensområdet mandag, til alt hell har ingen personer blitt alvorlig skadd.


Alexander Jansen

 02.09.19, kl. 17:31
 11.09.19, kl. 16:56


ANNONSE
ANNONSE

 

SANDE: Det startet allerede tidlig på morgenkvisten med meldinger til politiet om trafikkuhell i henholdsvis Rosenkrantzgata i Drammen og Åsgaten i Svelvik.

I Rosenkrantzgata var to biler involvert i det som skal ha vært et mindre sammenstøt. I Åsgaten i Svelvik havnet en bil i grøfta etter en utforkjøring. Ingen av stedene ble det rapportert om personskader.

Utpå ettermiddagen smalt det nok en gang i Rosenkrantzgata, denne gangen mellom om en moped og en bil. Mopedføreren, en tenåring, ble kjørt til legevakt for sjekk av ambulanse.

Litt senere på ettermiddagen rykket nødetatene ut til melding om nytt trafikkuhell, denne gangen på Gamle Riksvei i Solbergelva hvor en bil hadde kjørt på to personer på en sparkesykkel i et fotgjengerfelt.

De to, et barn og en voksen, skal ifølge politiet ha sluppet fra det med et skrubbsår. Bilføreren fikk beslaglagt førerkortet som følge av hendelsen.

I 17.00-tiden gikk alarmen igjen hos nødetatene, da etter en utforkjøring på Gamle Sørlandske i Sande. Her hadde en bil havnet i grøfta, trolig som følge av et illebefinnende.

_MG_3045.jpgDenne bilen kjørte over en midtrabatt ved avkjøringen til Sande sentrum, og tok med seg flere skilt på ferden før den men havnet i grøfta.

_MG_3043.jpgFøreren, en eldre mann, ble fraktet til sykehus.


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN

ANNONSE