ANNONSE

THE LINK: Til venstre ser vi avdøde styreleder Rolf Stian Paulsen som nå får et LAN til ære for seg selv.
ALLE FOTO: GLENN O. OLSEN

Arrangerer LAN for å hedre avdød kollega

The Link slår på stortromma når de 21 - 23. september inviterer til nytt LAN i Ebbestadhallen i Svelvik.


Benedicte Haugaard

 10.09.18, kl. 12:54
 25.09.18, kl. 21:00


ANNONSE
ANNONSE

 

SVELVIK: The Link ble sist gjennomført i Mars, og eventet tiltrakk seg omlag 300 besøkende, og høstet meget gode tilbakemeldinger fra publikum.

Nå inviterer de til LAN i Ebbestadhallen i Svelvik for sjette gang. Datoene landet på 21. - 23. september, og denne gangen spilles det til ære for et av styremedlemmene.

Dødsfall i ledelsen

Det var nemlig i sommer at 30 år gamle Rolf Stian Paulsen gikk bort. Han var styreleder i The Link, og en av de som dro igang hele ballet. 

Medieansvarlig i The Link, Martin Tharaldsen, sier de har hatt en del problemer med arrangeringen av høstens LAN grunnet kollegaens plutselige bortgang.

- Vi har desverre hatt noen oppstartsproblemer etter Rolf Stians bortgang i sommer. Han ble bare 30 år gammel, og det har vært en tøff sommer for alle som er involvert i The Link. Vi ønsker å hedre han på dette LANet.

FULLSATT SAL: I mars hadde The Link 300 besøkende (FOTO: GLENN O. OLSEN)

Sosial gaming

 «The Link» er et rusfritt kulturarrangement for spillinteresserte gutter og jenter i alle aldre. Lanet er startet opp av en gruppe frivillige spillinteresserte, og arrangeres i samarbeid med Svelvik Kommune.

- Vi er en vennegjeng som sammen ønsker å gi datainteresserte en arena for å samles, og ønsker å kunne gi publikum tilbud om et godt planlagt, trygt og positivt ladd arrangement med bakgrunn i solid erfaring hos arrangøren, forklarer Tharaldsen.

Arrangørene bruker mye tid på planlegging og gjennomføring av The Link, og har store ambisjoner om utvidelse og vekst i framtiden. I år har de blant annet landet en stor avtale med Viken Fiber som leverer en 10 GB rask internettlinje. 

- I tillegg er det viktig for oss å kunne tilby alt fra garderobefasiliteter, kiosk med matservering og et nøye koordinert sikkerhetskonsept på vårt arrangement.

NOE FOR ALLE: FIFA, CS eller SIMS - her er alle spillentusiaster velkomne.

Noe for alle

Tharaldsen sier de ønsker å vise frem alle aspektene ved datakultur og gaming, og dette faller tydeligvis i smak hos dataspillentusiastene. Det er nemlig bare 80 billetter igjen!

- På The Link vil publikum få anledningen til å treffe likesinnede og stifte nye bekjentskaper, slappe av med vennegjengen eller alene med headsettet på. Vi skal ha mange turneringer, proffesjonelle CS-spillere, cosplayere, og mange andre aktiviter til alle som er tilstede.

I år har de i tillegg fått med seg to spillere fra Strømgodset toppfotball for en liten show-off kamp. Og det er ikke alt.

- Vi samarbeider med Norges fotballforbund, så vinneren av The Link får bli med i kvalifiseringsrunden til landslaget i FIFA. Vi har i tillegg invitert 8 streamere som blir en attraksjon for mange unge, samt ett lite åpningstunt.

LES OGSÅ:  Gjentar LAN-suksessen i Svelvik


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE