ANNONSE

Interiør, mote og café under samme tak

Per-Christian Bergersen hadde en visjon om å selge varer og tjenester fra et lokale folk så på som sitt andre hjem. Fredag åpner «Studio Henni» - en interiørbutikk med egen café- og moteavdeling.


Benedicte Haugaard

 27.09.18, kl. 12:06
 12.10.18, kl. 19:20


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Torsdag kveld er det duket for VIP-åpning for venner og familie, men fredag klokken 10 åpner «Studio Henni» dørene til en helt unik shoppingopplevelse på Høytorget i Drammen sentrum.

Per-Christian Bergersen har lang fartstid i boligbransjen, og med seg i «Studio Henni» har han håndtverkere, designere og boligstylister - og et par damer som har en god sans for hva som beveger seg i moteverden.

Med konseptbutikken ønsker de å tilby kunden en handle- og oppussingsopplevelse fra A-Å - fra inspirasjon, fargevalg og planlegging til snekkerarbeid, maling og boligstyling.

HØYTORGET:
Bergersen ønsker seg mer liv på Høytorget, og vil utvide serveringen utendørs.

For damene

Bergersen tror butikken, som han kaller studio på grunn av de ulike konseptene, kommer til å tiltrekke mest damer, og han beskriver produktene i hyllene som fine og flotte, men ikke nødvendige.

- Dette er uten tvil for de som bryr seg om interiør - eller de som ikke kan noe om interiør og trenger råd og veiledning. Vi kommer til å følge trendbildet, dra på messer og holde butikken oppdatert med det nyeste på markedet, så de som kommer hit finner alltid siste skrik.

Og varene er selvfølgelig signert av store designere. Bergersen er klar over at det florerer av kopivarer i billigkjedene, men sier de prøver å unngå de varene konkurrentene kopierer. 

- Denne for eksempel, denne skal bort. Den koster 1400 kroner her, og fås som kopi på KID til 700,-. Denne vil vi ikke ha her lenger, sier Bergersen og peker bort på en puff i fløyel.

FOR DAMENE: 
- Mannfolka bryr seg ikke om hageslanger i gull, sier Bergersen.

HAGESLANGE:
Ønsker du å skille deg ut får du vannslanger i sort og gull med en klo som knagg.

Stylister og designere

I studioet kan kunder komme innom for en croissant og en kaffekopp, og bare slappe av. De kan også bestille time for en interiørkonsultasjon, eller få hjelp med fargevalg. Boligstylistene står klar for å hjelpe kunder både i studioet og hjemme, og tilbyr seg også styling av boliger før salg.

- Vi samarbeider i tillegg med mange meglere i byen. Boligstylisten vår stylet en leilighet til salg i Mjøndalen for ikke så lenge siden. Den havnet på topp tre av de mest viste Finn-annonsene.

I tillegg til stylister har Bergersen tilknyttet seg en designer som produserer egne sengegavler. Disse vil bli produsert i lokalene, og kan spesialbestilles etter smak.

- Enten du liker sort, stramt lær eller ønsker deg myk fløyel, denne dama fikser det!

Moderate priser

Bergersen sier de vil legge seg i en moderat prisklasse som passer de fleste. 

- Vi skal ikke være «high end» og stive i prisen, men vi er heller ikke de billigste. 

Det billigste i butikken er et såpestykke med ekte gull til 100-lappen. Det dyreste er møblene. Sofaen i velur koster rundt 10.000 kroner, noe Bergersen mener er overkommelig for en designersofa. 

- Det er mye spesielt her, sier han å peker bort på det som først ser ut som en vanlig sort blomsterpotte. Etter en nærmere kikk ser man at det er et stort gorillahode med sirkushatt og gulltann. 

LES OGSÅ: Rigger til kunstfest på museet

SPENT: Per-Christian Bergersen gleder seg til åpning og håper drammenserne tar konseptet godt imot.

MOTE OG INTERIØR: Konseptbutikken består for det meste av møbler og tjenester, men det vil også forekomme drypp av designerplagg og pyntegjenstander.


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE