ANNONSE

ARKIVFOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Strømsgodset vil legge til rette for pyro og bluss på tribunen

- I kontrollerte former, uttaler klubben, som nå tar til orde for dialog med NFF om den betente striden.


Redaksjonen

 08.11.19, kl. 12:14
 17.11.19, kl. 11:48


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Det melder Strømsgodset i en pressemelding.

- Strømsgodset samarbeider videre med GodsetUnionen om å legge til rette for bruk av pyro og bluss i kontrollerte former på Marienlyst stadion. Vi oppfordrer Norges Fotballforbund til å gjøre det samme og gå i konstruktiv dialog med supporterklubbene og NSA om dette, heter det i uttalelsen.

Onsdag kveld gjennomførte klubbledelsen et lengre møte med ledelsen i GodsetUnionen for å diskutere både pyro-saken og videre samarbeid.

- Dette opplevde vi som konstruktivt og løsningsorientert. 
Strømsgodset har vært og er fortsatt tydelig på at vi ønsker å tilrettelegge for bruk av pyroteknisk materiale og bluss under kontrollerte og forutsigbare rammer på Marienlyst stadion, uttaler klubben.

Det klubbledelsen ikke ønsker, er pyro-protester slik man så på flere arenaer i forrige serierunde.

- Hvis denne type markeringer vedvarer mister klubbene kontroll over eget arrangement. Det er en uholdbar situasjon, uttaler Strømsgodset.

Strømsgodsets supporterkoordinator Dag-Henning Borg har hatt samtaler med NFF denne uken og skal i møte med de i løpet av neste uke for å diskutere veien videre.

- Vi er opptatt av at det skal være god tribunekultur i Drammen og stort engasjement fra supporterne på Marienlyst – vi mener det beriker kampopplevelsen. Det skal naturligvis være trygt for alle å gå på fotballkamp og vi har tett samarbeid med politi, brannvesen, helsepersonell og GodsetUnionen for å ivareta sikkerheten.

LES OGSÅ: Godsetunionen: Ja til bluss og pyro på tribunen


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE