ANNONSE

ÅPNING: Køene var endeløse på CC onsdag morgen. Se video ved å klikke på vinduet over!
ALLE FOTO: ELISABETH BOGSTAD/ DRM24

500 mennesker i kø da Rusta åpnet nytt varehus på CC

Før butikken åpnet dørene hadde et halvt tusen mennesker samlet seg i rekkene av forventningsfulle kunder på jakt etter gavekort og åpningstilbud.


Elisabeth Bogstad

 04.10.17, kl. 09:42
 11.10.17, kl. 12:11


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Rusta er kjent for sin gjestfrihet når det kommer til åpning av nye varehus, og denne gangen var intet unntak.

Det ble fristet med en gratis gave i form av et varmt og godt teppe til de første 200 i køen, mens de første 100 kapret i tillegg den gjeveste prisen, nemlig et gavekort på hele 1000 kroner.

I følge Rusta er det vanlig med køer på rundt 400 mennesker på åpningsdagen. På CC sto over 500 i kø klokken 09.00 onsdag morgen og ventet spent på den offisielle åpningen av den svenske kjedens 19. varehus.

Allerede tirsdag kveld klokken 20.00 var de første kundene på plass - klare for camping gjennom hele natten utenfor kjøpesenteret.

FØRST I KØEN: Ann Kristin Edvardsen var den aller første i den nye butikken.

Sov ute i høstkulda

Aller først i køen sto Ann Kristin Edvardsen. Hun tok avgjørelsen om å vente ute hele natten mer eller mindre på sparket tirsdag kveld. 

Det var veldig siste liten. Vi hadde egentlig tenkt å komme klokken 08.00, men siden vi uansett var her på senteret bestemte vi oss for å bli. Jeg har sovet i en stol utenfor i hele natt, men vi hadde pledd og dyner så det gikk egentlig veldig greit, sier Edvardsen til DRM24.

Edvardsen fikk etter hvert selskap av flere andre som hadde bestemt seg for å trosse høstkulda. Allerede før klokken 08.00 var det omlag 150 i køen.

SPENT GJENG: Det var en spent gjeng ansatte som ventet på de første kundene.

Kamp om varene

Ikke nok med at Edvardsen fikk være den aller første til å sette foten inn i det nye varehuset, hun fikk også æren av å klippe snoren sammen med butikksjefen til stor jubel fra de fremmøtte. 

OFFISIELL ÅPNING: Snoren ble klippet og Rusta åpnet offisielt på CC

De som sto i kø måtte imidlertid belage seg på enda litt mer venting, og ble sluppet inn i puljer for at det ikke skulle bli fullt kaos inne i butikken.

Noe som viste seg å være en god plan, for flere steder i butikken var det nemlig kamp om både plass og varer. 

Det aller mest populære så ut til å være diverse elektronisk utstyr som kjøkkenmaskiner og lignende.

FULLE VOGNER: Det er nok ikke hver dag det ser slik ut hos Rusta varehus

Tredje i Buskerud

CC har gått fra å være landets eldste kjøpesenter til nå å være landets nyeste, og stadig flere kjeder legger butikkene sine til det velkjente kjøpesenteret på Brakerøya i Drammen.

- Vi er stolte og glade over å endelig få åpne et varehus også i Drammen. Vi åpnet i Krokstadelva i mai 2015 som har vært en stor suksess, og nå er vi altså også etablert i Drammen, sier norgessjef i Rusta, Erlend Kramer til DRM24 rett før den offisielle åpningen.

Dette er altså Rustas 19. varehus i Norge, og det tredje i Buskerud. Varehuset på CC har en handleflate på 2.200 kvadratmeter i 1. etasje på senteret. 16 medarbeidere skal jobbe i den nye butikken. 

LES OGSÅ:Norges eldste kjøpesenter har blitt landets nyeste

FORNØYD: Norgessjef i Rusta Erlend Kramer

FULLE HYLLER: Det nye varehuset var fylt med varer av alle slag


LES OGSÅ:
 Kjempet om 100.000,- i butikkvarer


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE