ANNONSE

SOLFYLLT: Det var en håndfull minusgrader og gnistrende vintervær på Ørenbanen lørdag.
ALLE FOTO: ANDREA SYVERSEN / DRM24

Folkefest på Øren under åpningen av ny kunstisbane

Bandyinteressen er stor i Drammen ballklubb, og både store og små møtte opp til bandyskole da det nye kunstisanlegget ble offisielt åpnet av ordføreren lørdag.


Andrea Syversen

 06.01.18, kl. 16:34
 15.01.18, kl. 15:36


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Årets bandyskole holdes over fire lørdager, og denne helga var den første med isen full av ferske smårollinger med skøyter.

- Dette er et tiltak som er meget populært, og vi regner med å se over 100 barn på isen disse lørdagene, uttaler klubbkoordinator Ola Ekeberg Apenes i Drammen ballklubb til DRM24.

Ifølge Drammen Ballklubb har banen blitt mye brukt den siste måneden siden anlegget stod ferdig, og i romjula var det smekkfullt av barnefamilier som benyttet seg av det nye anlegget.

Drammens fjerde kunstisbane

Kunstisbanen på Øren er Drammens fjerde anlegg etter Marienlyst, Konnerud og Torgisen, og har en prislapp på 33 millioner kroner. Det i inkluderer også nytt lysanlegg i tillegg til spilleflaten på 60x100 meter.

- Etter to år med bygging av hall og bane har endelig kunstisen blitt ferdig takket være ivrige ildsjeler, fortalte ordfører Tore Opdal Hansen under åpningen, før han markerte det hele med å slå en bandyball i mål.

Per Burud, leder i Drammen idrettsråd, overrakte deretter bandyballer til Drammen Ballklubb til stor jubel.


Kunstgress til våren

Det er imidlertid ikke bare nytt kunstisanlegg beboerne på Øren får glede av. Til våren ligger nytt kunsgress klart til bruk, og i løpet av 2018 vil området få flere ferdigstilte nybygg i tillegg til den nye flerbrukshallen som ble åpnet tidligere i høst

- Bystyret har bevilget mye penger til oppgraderingene på Øren, noe som har vært etterlengtet for beboerne i området, fortalte Opdal Hansen. 

Drammen Parkering kjente også sin besøkelsestid under arrangementet, og sørget for å dele ut et klekkelig antall bøter i området.

LES OGSÅ: Historiens første kunstis er klar på Konnerud

Se flere bilder fra åpningen her:

...


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE