ANNONSE

KJENDIS OVER NATTA: Tine Hartz fra Modum med «Top Gun»-motivet hun malte på pappas corvette, og fikk signert av Tom Cruise i september.
FOTO: ROY HANSEN / EIKERNYTT.NO

«Cruise-Tina» stilte med landets mest kjente corvette på «Børning»-premieré

Norges mest berømte bilpanser kastet glans over kinopremiere i Skotselv.


Roy Hansen

 13.10.20, kl. 19:52
 21.10.20, kl. 10:12


ANNONSE
ANNONSE

 

EIKER: Tine Hartz fra Modum er blitt rikskjendis etter at hun dekorerte pappas Corvette-panser med bilde av Tom Cruise og Kelly Preston - og greide det kunststykket å få actionhelten til å signere kunstverket.

Mandag var hun på premiere av Børning 3 i Skotselv kulturhus - med bilen selvsagt, skriver Eikernytt.no.

Tenk deg at du har brukt tilsvarende to måneder på full tid med å lage noe av det vanskeligste motivet du kan tenke deg - en kjendis av Tom Cruise-format, malt på et corvette-panser - og så kjøre til Vestlandet for kanskje å få det signert av skuespilleren selv.

Det var det som skjedde for Tine Hartz fra Modum denne høsten. Men det skjedde ikke uten meget god hjelp fra Vegard Møller Johnsen - mangeårig redaktør av Bygdeposten og nå leder i Broom.no.

MC-interessert

Det hele kom i stand da Tine vil gi pappa og «Top Gun»-fan Tor Egil Gravbråten en fin gave i form av dekor på bilen som han kjøpte i 2011. Tre år før hadde bilen kommet til Norge.

- Egentlig var jeg ikke veldig interessert i biler. Det har mest gått i motorsykler for meg, forteller han under visningen i Skotselv. 

Men etter å ha sett bilen - og kjøpt den - har nok interessen for spesielle biler økt betraktelig. Og etter at han har fått panseret signert av selveste Tom Cruise, så sier det seg selv at dette er en bil han skal beholde - lenge.

Kan bli mye verdt

Derfor blir bilen også passet ekstra godt på. Det er nemlig store verdier vi snakker om. Tine tror bilen kan være verdt mellom to og tre millioner dersom den hadde blitt solgt til en Tom Cruise-fan i USA. Men det er altså ikke aktuelt.

Enn så lenge tjener bilen som innsamlingsobjekt for gode formål, nemlig som trekkplaster for TV-aksjonen. Øvre Eikers nye innsamlingsgeneral, Kari Mette Høstvik, hadde nemlig fått lagt premieren på Børning 3 til kulturhuset i Skotselv. Premieren og bilen med det spesielle panseret skal visstnok henge nøye sammen. Det er nemlig ikke vanlig at en bygdekino får de nyeste filmene først.

Kveldens forestilling ble raskt utsolgt - dels på grunn av stor interesse og dels fordi det er begrenset med plasser i disse korona-tidene. Men det skal ha vært god stemning - både blant bileierne som stilte opp og det øvrige publikummet.

IMG_8608_456y54.jpgDet er pappa Tor Egil Gravbråten som eier 78-modellen av en Corvette C3 - en bil han kjøpte i 2011. Datteren Tine er kunstneren bak dette maleriet som er gjort med den minste sprøytepistolen som finnes.


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE