ANNONSE

FOTO: DRAMMEN KOMMUNE

Stenger dusjene på Drammensbadet i én måned

I uke 41 starter arbeidene på Drammensbadet der alle dusjene skal byttes ut. Grunnen skal være utfordringer med regulering av temperatur.


Redaksjonen

 04.10.18, kl. 15:59
 12.10.18, kl. 19:20


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: - Endelig skal alle dusjer på Drammensbadet skiftes ut, skriver Drammen Kommune i en pressemelding.

- Det har vært utfordringer med ustabil temperatur på dusjvannet over lang tid. Dette har brukerne av badet utvilsomt lagt merke til, skriver kommunen.

I uke 41, nærmere bestemt mandag 8. oktober starter arbeidene som vil pågå i et par uker. Det vil fra mandag til fredag være begrenset mulighet til å benytte de garderobene folk er vant med. 

Badet vil holde åpent som vanlig i helgene, så langt det er mulig.

En måned stengt

Mandag til fredag i uke 41 vil hele herregarderoben i 1. etasje, med tilhørende dusjer være stengt. Herrene kan benytte garderober og dusjer i velværeavdelingen. Herrer med barn og skolebarn kan benytte garderober og dusjer i HC-avdelingen. Fellesgarderoben er åpen for bruk av skiftebåser og garderobeskap.

I uke 42 vil hele damegarderoben i 1. etasje, med tilhørende dusjer være stengt. Damer kan benytte garderober og dusjer i velværeavdelingen. Damer med barn og skolebarn kan benytte garderober og dusjer i HC-avdelingen. Fellesgarderoben er åpen for bruk av skiftebåser og garderobeskap.

I uke 43 vil begge garderobene i handikappavdelingen, med tilhørende dusjer være stengt. Alle gjester med handikapp kan benytte ordinære garderober og dusjer nede i 1. etasje. Ansatte vil være til stede for å hjelpe gjester i forhold til utfordringer som måtte oppstå.

I uke 44 vil begge garderobene i velværeavdelingen, med tilhørende dusjer være stengt. Alle velværegjester kan benytte garderober og dusjer nede i 1. etasje. Mer informasjon om hva som skjer, og når, vil være tilgjengelig i selve velværeavdelingen.

LES OGSÅ: Kritikken hagler: Vil erstatte Drammens byvåpen med dette


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE