ANNONSE

MØTTE VELGERNE: Her på Bragernes Torg.
ALLE FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Statsministeren med valgkamp-innspurt i Drammen

Det har etter hvert blitt tradisjon for Erna Solberg å besøke Drammen i valgkamp-innspurten, og lørdag var hun på plass igjen for å møte innbyggerne.


Redaksjonen

 07.09.19, kl. 19:18
 17.09.19, kl. 13:22


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Turen gikk fra Strømsø Torg til Høyres valgkampstand på Bragernes Torg, før ferden fortsatte til Gulskogen for appell og møte med velgerne på kjøpesenteret. 

Her leverte statsministeren en humørfyllt blanding av riks- og lokalpolitikk fra Høyres partiprogram, flankert av Drammen Høyres ordførerkandidat Fredrik Haaning og nåværende drammensordfører og fylkesordførerkandidat Tore Opdal Hansen.

Ikke overraskende var det statsministren som var dagens store selfieobjekt, og Solberg delte villig ut selfier og klemmer til alle som ville ha.

LES OGSÅ: Erna på bybru-befaring: - Alvorlig om dette påvirker InterCity-satsingen

Se flere bilder fra drammensvisitten:

_MG_3211.jpg
_MG_3194.jpg
_MG_3233.jpg
_MG_3283.jpg
_MG_3265.jpg
_MG_3219.jpg
_MG_3277.jpgSTATSMINISTER-SELFIE: Niga Hiwa Hadi (14) og Prosa Amir Razgar (13) fra Drammen synes det var stas å møte Erna Solberg. De har imidlertid ikke helt oversikt over partipolitikken. - Men Rødt vil ha mindre lekser, og det høres bra ut, sa de to jentene.

_MG_3279.jpgARBEIDERPARTI-SELFIE: Gjengen fra Drammen Ap kunne heller ikke dy seg, og måtte ha en selfie med erkerivalen.

_MG_3270.jpg
_MG_3230.jpgBLOMSTER: Senterleder på Gulskogen Elisabeth Lohk var fornøyd med storfint besøk, og overrakte blomster til statsministeren.

Se livestream-video fra Ernas tale på Gulskogen:

Statsminister Erna Solberg besøker Gulskogen Senter

Publisert av Drammen Live24 Lørdag 7. september 2019


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE