ANNONSE

ILLUSTRASJONSFOTO: ISTOCKPHOTO / GETTYIMAGES

Stanser fritidsaktiviteter for ungdom mellom 13 og 19 år

Drammen har vedtatt endring i corona-forskriften i et nytt ekstraordinært formannskapsmøte tirsdag ettermiddag.


Redaksjonen

 17.11.20, kl. 16:20
 26.11.20, kl. 22:15


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: De nye tiltakene innebærer at alle organiserte fritidsaktiviteter for ungdom mellom 13 og 19 år stanses de kommende ukene.

- Dette medfører at det blant annet ikke er tillatt å gjennomføre aktiviteter i for eksempel kor, korps, teater, speider og dans, i tillegg til breddeidrett innendørs for ungdommer i tenårene. Også fritidsklubbers ordinære virksomhet stenges. Det samme gjør kulturskoletilbudet til elever som er over barneskolealder, uttaler Drammen kommune i en pressemelding.

Drammen følger med andre ord tiltakene Oslo innførte mandag. Bestemmelsene trer i kraft trer i kraft fra klokken 24.00 tirsdag og vil i første omgang vare til 1. desember.

I den reviderte forskriften er det også tatt inn en ny paragraf 2, som omhandler forbud mot utendørs arrangement og aktiviteter. Paragrafen lyder som følger:

  • Det er ikke tillatt med utendørs idrettsarrangement (kamper, cuper, stevner, turneringer o.l) for noen.
  • Det er ikke tillatt med utendørs fritidsaktiviteter eller organisert trening for voksne over 20 år. Dette omfatter blant annet gruppetimer i regi av treningssenter og andre treningsvirksomheter, kamper, cuper, stevner og lignende arrangement utendørs.

Første ledd gjelder ikke:

  • a) Trening med personlig trener utendørs med kun 1 deltaker (pt 1-1).
  • b) Organisert trening, kamper, cuper, stevner, turneringer utendørs for toppidretten, inkludert toppidrettsutøvere under 20 år. Begrensningene for utendørs arrangement etter forskriften § 11 gjelder for arrangement.


LES OGSÅ:

Innfører nye smitteverntiltak i Drammen
Her er politiets «prisliste» for brudd på corona-reglene
Her er Drammens nye corona-forskrift


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN

ANNONSE