ANNONSE

Politiet måtte bryte seg inn for å dempe musikken hos festløve

Da politiet kom på døra for å dempe musikken skrudde han opp volumet - senere ble han arrestert da han forsøkte å sparke inn døra på politihuset.


Alexander Jansen

 10.02.18, kl. 07:37
 19.02.18, kl. 16:35


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Det har ifølge politiet vært svært mange klager på høy musikk i distriktet natt til lørdag, og derav brudd på natteroen fra klokken 23.00-06.00. 

Politiet opplyser overfor DRM24 at de måtte rykke ut til 3-4 adresser for å dempe musikken i løpet av natten. Et av stedene, nærmere bestemt på Gulskogen, var det imidlertid en lite samarbeidsvillig sjel politiet fikk med å gjøre. 

- Da politiet kom til stedet skrudde vedkommende opp musikken noe voldsomt, og nektet å åpne døra. Det endte med å at vi måtta ta døra med makt, forteller operasjonsleder Svein Erik Gevelt ved politiet i Søndre Buskerud. 

Møtte opp på politihuset - ble pågrepet

Etter politiets inntreden i festlighetene skal forholdene ha roet seg på stedet. Men boligeieren skal ha blitt så provosert av politiet, at han noe senere på natten valgte å møte opp utenfor politihuset på Grønland. 

- Mannen fremsatte trusler mot politivakta, og sparket i inngangspartiet. En politipatrulje her inne måtte ut for å legge mannen i jern, som nå er pågrepet og sitter i kjelleren, sier Gevelt.

LES OGSÅ: 19-åring tatt for fyllekjøring for andre gang på kort tid


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN

ANNONSE