ANNONSE

I KØ FOR ÅPNINGSTILBUD: Varehussjef Amund Tandberg (t.h.) hadde en travel formiddag i kassa sammen med kollegaene. Kristoff Stepinski (t.v.) var en av mange som benyttet anledningen.
ALLE FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Lange køer da XXL åpnet dørene til nytt varehus på Gulskogen

Mandag formiddag reåpnet XXL fullsortiment butikk med brask og bram på Gulskogen - og kundene lot ikke vente på seg.


Alexander Jansen

 03.06.19, kl. 13:57
 17.06.19, kl. 13:48


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Kanskje ikke så rart, da sportsvarehuset lokket med ekstra gode tilbud under åpningsfesten, og Gulskogen spanderte tre løpemeter med kake akkompagnert av taler og DJs for å sette stemningen.

XXL kan nå boltre seg på 2.300 kvadratmeter i 2. etasje med direkte adkomt til og fra parkeringshuset - og har ifølge varehussjef Amund Tandberg fått plass til enda flere produkter enn de hadde i 1. etasje takket være bedre plassutnyttelse.


Alle butikkens 60 årsverk er dessuten tilbake i full sving etter at butikken har hatt redusert drift med minimalt utvalg siden nedstengingen av senteret i november. Og de fleste så ut til å ha hendene fulle. 

- Vi hadde en kø på 50 mennesker da vi åpnet dørene, forteller Tandberg til DRM24.no.

TRAVELT:
Det var tilløp til kaos i rekkene, men de ansatte tok det hele med et smil.

LES OGSÅ: Fikk sjokkbeskjeden - XXL startet flyttesjauen ved midnatt

Imponert senterleder

Senterleder Elisabeth Lohk er imponert over innsatsen som er lagt ned, og hvor positive XXL har vært gjennom hele prosessen.

- Jeg imponert over den jobben som XXL, varehussjefen og de ansatte har gjort, enten det har vært å «pakke ned over 3000 m2» og fortsette drift i en liten fjerdedel av butikken som de hadde – samt ikke minst den innsatsen som er gjort for å få ny butikk opp og stå, forteller senterleder Elisabeth Lohk.


Stolt over at Gulskogen med XXL på laget fortsatt opprettholder posisjonen som regionens største på sport, hadde hun også invitert sentral ledelse fra både Steen & Strøm og XXL for å bivåne det hele - og få en liten forsmak på hva som kommer.

Deler av senteret er som kjent under full rehabilitering, og det er mye som skjer i løpet av 2019.

- Valget av entreprenør og fornyelse av kontrakt med XXL en svært attraktiv leietaker, er to store steg i riktig retning, uttalte senterleder Lohk i april.

LES OGSÅ: 
Nå rykker entreprenøren inn for å bygge fremtidens Gulskogen

KØ I KASSA: Fem ansatte jobbet på spreng i kassa for å håndtere den store pågangen.

GODBIT: Men hva gjør vel litt kø når disse to venter med kake utenfor!


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE