ANNONSE

BONEY M: Bandet har solgt 150 millioner album. I 2015 underholdt bandet med frontfigur Liz Mitchell over 2.000 publikummere i Svelvik. Nå er det Staysman & Lazz og Postgirobyggets tur.
ARKIVFOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Slik blir årets Svelvikdager

Svelvikdagene arrangeres for 58. gang, og til helgen frister landets nordligste sørlandsby med kjente artister for enhver smak.


Benedicte Haugaard

 08.08.18, kl. 13:06
 12.08.18, kl. 07:57


ANNONSE
ANNONSE

 

SVELVIK: I tradisjon tro braker det hele løs den andre helgen i august - i år fra fredag 10. - søndag 12. august. Det er Svelvik musikkorps som i samarbeid med Dreggen Kro og Vertshus arrangerer Svelvikdagene.

Den lille sørlandsbyen kan friste med store navn på scenen i tillegg til tivoli, fotball, markedsboder og god mat.

Bilderesultat for staysman og lazzSTAYSMAN OG LAZZ: Gutta fra Østfold er klare for å ta Svelvik med storm. (FOTO: PRESSE)

Spennende line-up

Konsertene foregår på Dampskipskaia utenfor Dreggen og Svelvik kirke der Big Wheels varmer opp for Staysman & Lazz.

Sistnevnte er en av landets mest streamede artister, og har samarbeidet med både lokale Broiler og Plumbo, og verdensaktuelle Nico & Vinz. Du kjenner kanskje igjen sanger som «Kaptein Morgan», «Brun og blid» og «Bleik og sur»?

På lørdag kommer Bryan Adams Tribute fra Danmark og Joker Disco - som holder publikum varme både før og etter konsertene.

Men størst for norske ører er kanskje Postgirobygget, som muligens er landets beste liveband. Dørene åpner klokken 19.00. og er forbeholdt publikum over 18 år. 

Bilderesultat for postgirobyggetPOSTGIROBYGGET: Et av landets beste liveband kommer til Svelvik lørdag 11. august. (FOTO: PRESSE)

Ikke bare musikk

Allerede fra torsdag kan barna more seg i karusellene utenfor Juve næringspark, og fra lørdag morgen åpner markedsgaten klokken 10.00. Denne strekker seg fra det gamle bankbygget og ned til tivoliet.

Hele Storgata vil være full av boder, utstillere og entertainere for store og små.

Men før alt dette kommer ordføreren til Dampskipskaia for å dele ut Idrettsprisen og Kulturprisen. Dette skjer på hovedscenen klokken 12.00.

Rett etter dette spiller Svelvik musikkorps konsert på den samme scenen mens Bourbon Street jazzband spiller konsert i kirken med Cecilie Schilling. 

Det blir også satt opp flere ferje- og nattbussavganger i forbindelse med Svelvikdagene.

LES OGSÅ: 
Daglig leder: - Får vi ikke støtte nå, så går Pavarotti konkurs


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE