ANNONSE

SAMARBEIDER OM ARRANGEMENT: Ida Marthine Eker (t.v.) fra Z/Brask&Bramm og Maria Halden i barnekreftforeningen.
FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Slår et slag for barnekreftforeningen på torget

Lørdag er det den internasjonale barnekreftdagen. Det blir markert med lysmarkering og diverse aktiviteter på Bragernes.


Alexander Jansen

 13.02.20, kl. 14:51
 16.02.20, kl. 02:49


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Fra klokken 16.00 lørdag starter arrangementet på torget. Hoveddelen innebærer en lysmarkering hvor de som møter opp tenner lykter i sløyfeformasjon. 

- I tillegg blir det underholdning med ansiktsmalere og dansere fra Unbound Studio på torgscenen som skal få med barna på «Bli med»-dansen. Det blir litt show og skal være gøy å være med på, sier Maria Halden, styremedlem i Barnekreftforeningen Buskerud.

I tillegg blir det også stand på torget, hvor man selger diverse effekter til støtte for kreftsyke barn. I tillegg vil også skøytebanen være åpen. Medlemmer, familie, venner og alle andre som ønsker å vise sin støtte til barnekreftsaken er velkommen.

- Vi ønsker å ha litt fokus på å vise det vi gjør for kreftsyke barn, forteller Halden.

Helt til slutt blir det samling med ett minutts stillhet for de man har mistet ved torgscenen. I etterkant samles medlemmene av barnekreftforeningen på Z.

Spis og støtt kreftsaken

Brask&Bramm kjører hele helga en spesialkomponert meny hvor en prosentandel av alle bestillinger går uavkortet til kreftsaken. 

- I tillegg vil det være mulig å donere penger ved alle kassene, forteller daglig leder Ida Marthine Eker.

Betjeningen vil i tillegg være ikledd t-skjorter fra barnekraftforeningen for å synliggjøre formålet, og det blir også en selfie-vegg på utestedet hvor man kan ta bilder.

LES OGSÅ: Drammen sykehus får nøkkelrolle innen kreftforskning


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE