ANNONSE

FLUKTBILEN: Her undersøkte politiet fluktbilen som ble stjålet i Hokksund tidligere i natt.
FOTO: VEGARD M. AAS / DRM24

Sjokkbrekk hos urmakerforretning - tyvene på frifot

Politiet jakter klokketyver etter et dramatisk innbrudd hos Urmaker Roll-Hansen i Drammen tirsdag morgen.


Alexander Jansen

 19.01.16, kl. 07:06
 22.01.16, kl. 23:45

Vegard M. Aas


ANNONSE
ANNONSE

 DRAMMEN:
 - En bil har kjørt inn i butikken og knust et utstillingsvindu, opplyser politiet til DRM24. Sjokkbrekket skjedde ifølge politiet klokken 05.47.

Politiet bekrefter videre at det har blitt begått innbrudd i den eksklusive klokkeforretningen i gågata på Bragernes. Tirsdag formiddag opplyser politiet til Drammen Live24 at ingen så langt er mistenkt eller pågrepet for innbruddet. 

- Det har blitt knust flere montere hvor gjenstander har blitt tatt, men vi har foreløpig ikke oversikten over hva eller for hvor store verdier, sier operasjonsleder Tore Nuven til DRM24, kort tid etter innbruddsalarmen gikk av.

Fant fluktbilen hensatt

Etter å ha gjennomgått overvåkningsvideo fra stedet etterlyste politiet en mørk Mercedes stasjonsvogn av eldre modell som ble brukt i sjokkbrekket. Ikke lenge ble bilen funnet utenfor en barnehage i Lier.

- Bilen er funnet forlatt, og er stjålet fra Hokksund i løpet av natten. Dersom noen har observasjoner av Mercedesen, kontakt politiet på 02800, opplyser Nuven. 

Foreløpig har ikke politiet gitt noen etterlysning av andre kjøretøy. Utover dagen tirsdag jobbet teknikere på stedet for å sikre spor.

- Tyvene er fortsatt på frifot og saken vil etterforskes videre. Vi vil blant annet gjennomgå overvåkningsbilder fra stedet, opplyser Mørch.

Plaget av ran og innbrudd

Urmakerforretningen har hatt flere innbrudd tidligere og ble i fjor sommer utsatt for væpnet ran av fire utenlandske menn på høylys dag.

Hva tyvene eventuelt har fått med seg denne gangen er så langt ikke bragt på det rene. Politiet skal ikke ha hatt kjennskap til at det har vært planer om nye innbrudd mot urmakerforretningen den siste tiden.

Tirsdag morgen satte politiet opp kontrollposter på strategiske steder i drammensområdet og varslet nabodistriktene om hendelsen. 

LES OGSÅ: Ransforsøk feilet - sjokktyveri fungerte


ALLE FOTO: VEGARD M. AAS / DRM24

FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN

ANNONSE