ANNONSE

INGEN A4-JOBB: Far David Aranis-Klaas (45) med sønnen Dustin Aranis-Klaas (17) foran en av flere gigantiske monstertrucker.
ALLE FOTO: ANDREA SYVERSEN / DRM24

Sender sønnen i ilden

Den tyske stuntfamilien Aranis-Klaas hadde mandag kveld show foran hundrevis av tilskuere på travbanen.


Andrea Syversen

 12.06.18, kl. 05:27
 22.06.18, kl. 13:03


ANNONSE
ANNONSE

 


(SE VIDEO VED Å KLIKKE PÅ VINDUET OVER!)

DRAMMEN: Gutta kunne by på fart og spenning, store biler, to- og firehjulinger, flammer og vraking.

SE BILDEGALLERI FRA SHOWET HER (artikkelen fortsetter under):

...

Familieshow

Familienes yngste solgte plakater til signering, damene sto i kiosken, mens gutta lekte seg på asfalten. Tre generasjoner Aranis-Klaas var på plass, og yngstemann Dustin Aranis-Klaas (17) får i år lov å prøve seg i ilden.

Familiene og teamet rundt, bestående av blant annet speaker Stein Ødegård og arrangør Petter Håkenstad, er nå på Norgesturne før de skal videre til Sverige. Til sammen skal de besøke 25 steder i Norge, og førstkommende onsdag er det Vikersund som står for tur.

Her fyrer brannmann Misha og stunter David opp ilden før Davids sønn skal kjøre gjennom sirkelen.

Adrenalinfylt show

Med ild og biler på to hjul kunne gutta by på mye spenning. På laget hadde de med seg brannmann Misha og stuntmann Jurgen. Selv stilte tyskerne med seks BMWer, to monster-trucker, en Harley Davidson og tre vrak.

Vrakene til showet hadde Hellik Teigen sponset, og etter showet med monstertruck-kjøring var de ferdig flatpakket før retur til bilopphuggeren.

Far David Aranis-Klaas (45) på to hjul, med sønnen Dustin Aranis-Klaas (17) stående oppå

Verdens største Harley Davidson

Etter at en privatperson i USA lagde en kjempesykkel til Harley Davidsons hundreårsjubileum, ble David fort interessert i den. I jubileumsåret ønsket ikke skaperen bak sykkelen å selge den, men etter litt tid er den nå Davids.

Stolt viste han den frem under mandagens arrangement. Å gjøre stunt var ikke sykkelen egnet til, men her kom monstertruckene til sin rett.

David viser frem den unike Harley Davidson sykkelen sin

Begynte på line

Davids far var også med på showet. Nå er han 75, men i hans yngre dager var han god til å balansere på line. Det var her det hele startet.

Han fikk etter hvert to sønner, de begynte å kjøre motorsykkel på line – og da var de i gang. Nå driver David et motorsykkelshow på europaturne, og broren stunter på to- og firehjulinger i Danmark.

Her tømmes et av vrakene for bensin før bilen skal bli kjørt inn i av en annen


(SE VIDEO VED Å KLIKKE PÅ VINDUET OVER!)


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE