ANNONSE

ETTERLYSER EIERE: Disse smykkene og sølvtøyet har ikke politiet greid å finne eierne til etter sommeren tyveriraid i Hokksund
FOTO: POLITIET

Savner du sølvtøy og smykker etter innbrudd?

I sommer og tidlig høst var det flere innbrudd og tyveri fra boliger i Hokksund-området. To personer ble tatt for disse tyveriene og er nå dømt.


Roy Hansen

 20.11.20, kl. 11:27
 01.12.20, kl. 11:03


ANNONSE
ANNONSE

 

ØVRE EIKER: Hovedmannen bak innbruddene er dømt for tre av villainnbruddene og fikk 10 måneders fengsel, hvorav seks måneder ble gjort betinget med en prøvetid på to år. Det er også et vilkår at vedkommende gjennomfører et narkotikaprogram med domstolskontroll.

Selv om mye av tyvegodset er tilbakelevert eierne, er det noen smykker og sølvbestikk som de ikke har greid å finne eierne til.

Politiet i Øvre Eiker ønsker derfor å komme i kontakt med eiere av sølvtøy og smykker.

- I forbindelse med en rekke innbrudd og tyverier fra eneboliger i Hokksund i sommer beslagla politiet en god del sølvtøy. Det meste av dette er tilbakeført til eierne, men politiet sitter fortsatt med en del sølvtøy som ønskes tilbakeført til rettmessige eiere, sier Jørn Kristoffersen i politiet til Eikernytt.no.

Hvis noen savner sølvtøy og mener å gjenkjenne noe av det som er avbildet, bes de ta kontakt med politiet i Øvre Eiker på telefon 02800.


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE