ANNONSE

SKAPER STEMNING: Bjørn Morgan Johansen og Nette Jandee Moen i Phat Lab Music skal skape gode vibber med nytt after work-konsept hos Brask & Bramm og daglig leder Bennet Yiu.
ALLE FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

DJ, wine & dine skal lokke folk tidligere ut på byen

Brask og Bramm holder fortsatt nattklubben stengt, men lanserer nå et nytt tilbud for de som hungrer etter god musikk.


Alexander Jansen

 12.09.20, kl. 21:14
 23.09.20, kl. 15:50


ANNONSE
ANNONSE

 

BRAGERNES: Både utelivsbransjen og eventbransjen er hardt rammet av corona-pandemien. Nå har to lokale aktører funnet sammen i håp om å skape både noe folk vil ha, og nytt inntektsgrunnlag i en ellers laber hverdag.

Resultatet er et after work-konsept på Brask og Bramm fra onsdag til fredag, hvor DJ-ene i Phat Lab Music står for de gode vibbene, og restauranten tilbyr «wine & dine» med ny og annerledes meny.

- Først og frem ønsker vi å dra i gang litt liv og skape stemning. Det handler om å se fremover og jobbe med det man har. Vi vil skape et tilbud som kan få folk til å dra ut tidligere, noe vi tror mange er klare for, sier nybakt daglig leder Bennet Yiu ved Brask og Bramm.

Kortreist samarbeid

Et lite steinkast unna torget har Phat Lab Music studio. Med to DJ-er som til vanlig lever av eventer og spillejobber på utesteder og nattklubber, har corona-pandemien satt en effektiv stopper for mesteparten av de ordinære oppdragene.

De har ofte reist utenbys for spillejobber, og setter nå stor pris på et samarbeid mellom to lokale aktører - som falt begge parter naturlig.

- Vi vil skape positivitet og glede i en vanskelig periode der byen er død. Det handler ikke så mye om oss, men om resultatet, sier Bjørn Morgan Johansen, blant annet kjent for «Elvenatt»-konseptet under Elvefestivalen.

Sammen med DJ-kollega og manager Nette Jandee Moen skal de skape den rette atmosfæren for mat, drikke og hygge i lystig lag. 

_R2I6717_komp.jpg

Fire dager i fire uker

After Work-konseptet med musikk, mat og vin holder det gående fra klokken 16.00 til 22.00 på onsdager og torsdager, mens det på fredag og lørdager vil leveres gode vibber frem til midnatt og skjenkestopp.

Det nye konseptet starter opp førstkommende onsdag, og vil i første omgang holde det gående i fire uker.

- Vi håper at vi med dette kan få folk til å dra ut tidligere, og opprettholde det sosiale livet man er vant til etter en lang periode uten å møte andre, sier Johansen.

_A1I8174_komp.jpgLYSTIGE TONER: Bjørn Morgan Johansen leverte feelgood-musikk på løpende bånd under en testseanse denne uka. Han er også kjent som «DJ Arcteec».

Nyheter på kjøkkenet

Noe tettpakket dansegulv blir det imidlertid ikke. Folk må fortsatt holde avstand, og i hovedsak sitte ved bordene. Og der har daglig leder Bennet flere ting som kan holde på oppmerksomheten.

- Vi har helt ny meny som tar oss mer i retning av et «urban eatery». Vi har også fått inn både ny kjøkkensjef og soussjef med lang erfaring, og tre faglærte kokker, sier Yiu.

- For at vi skal ha kontroll over hvor mange som kommer, oppfordrer vi folk til å forhåndsbestille bord, anbefaler han.

LES OGSÅ:
  Skal friste Drammen med «crossover-tapas» fra bereist kokk


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE