ANNONSE

FOTO: ROY HANSEN / EIKERNYTT.NO

FAU ved Solberg skole solgte 4.026 kakebokser på dugnad

FAU ved Solberg skole hadde verst mulig utgangspunkt foran årets 17. mai arrangement etter at det forsvant hele 170.000 kroner fra FAU-kassa. En kjempedugnad ble satt i gang og de «teppebombet» bokstavelig talt Eiker-bygdene med kakebokser.


Roy Hansen

 04.06.17, kl. 14:08
 09.06.17, kl. 00:53


ANNONSE
ANNONSE

 

NEDRE EIKER: Det ble en solid 17. mai feiring ved Solberg skole til tross for underslaget av 170.000 kroner. Nå vil FAU legge det hele bak seg og har solgt kakebokser så det holder.

- Vi valgte å organisere en felles dugnad med kakebokssalg for hele Solberg skole. I første parti tok vi inn 770 kakebokser og var usikre på hvordan dette ville bli mottatt blant foreldre på skolen. Vi var også usikre på om vi ville klare å selge alle kakeboksene, sier FAU-leder Mona Jensen.

FAU opplevde en dugnadsånd de bare kunne ha drømt om. Folk stilte opp, foreldre, besteforeldre, arbeidsplasser, overalt ble det solgt kakebokser. Salgsperioden var fra 1. februar til 1. mai og de solgte svimlende 4.026 kakebokser.

- Vi ønsker å sette et punktum for underslagsaken. FAU har lagt dette bak seg, gjort grep og er i dag et FAU med grei økonomi, sier Mona Jensen.

Hun ønsker å takke alle som sponset dem 17. mai slik at de fikk til et flott arrangement.

Overraskelsesfest

For å vise sin takknemlighet for den enorme dugnadsinnsatsen alle ved skolen har lagt ned, har FAU invitert til overraskelsesfest på skolen.

Her er alle lærere og elever invitert og det blir ulike aktiviteter og mye godt å spise på skolen denne dagen.

LES OGSÅ: Skoleforeldre jobber dugnad for å dekke inn FAU-underslag


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE