ANNONSE

TIL DRAMMEN: The Show Must Go On X med Åge Sten Nilsen kommer til Drammen.
Foto: Anita Søderlind Andersen

Nå kan du stå på scenen med Åge Sten Nilsen

Åge Sten Nilsen og ensemblet kommer til Drammens Teater 20. og 21. oktober med «The Show Must Go On». Nå søker de etter lokale statister.


Redaksjonen

 05.09.17, kl. 10:11
 14.09.17, kl. 16:28


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Sten Nilsen er av mange ansett som Skandinavias beste Queen- og Freddie Mercury-tolker.

Etter 10 år rundt i Norge med sine spektakulære show og nærmere 500.000 solgte billetter, legger Åge Sten Nilsen og hans faste ensemble ut på sin aller siste Queen-reise i høst, med «The Show Must Go On X.»

Showet skal besøke nærmere 40 scener før teppet går ned rett før påske 2018, og når de kommer til Drammen 20. og 21. oktober kan du være ikke bare som publikummer, men som en del av produksjonen.

LES OGSÅ: Queen-hyllest utsolgt to dager på rad

Ønsker lokale statister 

I forestillingen medvirker dansere, sjonglører, akrobater, turnere og statister i tillegg til Åge og hans sangere og musikere.

Nå ønsker de også bistand fra lokale aktører for å bekle statistroller. Statistene skal være med for å lage store flotte masseopptrinn i bl.a. den store Queenklassikeren «Bohemian Rhapsody». 

- Det er en fordel om man har stått på en scene tidligere, men det kreves ingen spesielle kunnskaper innen dans eller sang. Ensemblet ønsker å knytte til seg lokale personer som har lyst til å være med på dette Queen-eventyret. Teater-grupper er også velkomne til å melde seg på, uttaler produsenten i en pressemelding.

Har du lyst, kan du melde deg på via F
acebook-siden til «The Show Must Go On» eller på .

LES OGSÅ:  Åge med akustisk aften i Drammens TeaterFØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE