Se det fullstendige Elvefestival-programmet!

Det er ingen tvil om at det er liv laga i sentrum til helgen, og det arrangeres over en lav sko både på Bragernes, Strømsø og midt i elva. Her er programmet for årets festival.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Elvefestivalen er allerede godt i gang med tivoli i parken og boder på torget, og selv om ikke festivalen ønsker å gå ut med antall solgte billetter er det ingen tvil om at det er liv laga på Gamle Kirkeplass.

Det er riktignok ikke er meldt strålende festivalvær, men det er ingen tvil om at man kommer langt med allværsjakka i armen, en pils i hånda og rytmiske toner fra scenen. 

Elvefestivalen stiller blant annet med Norges beste liveband, Postgirobygget, og verdenskjente Nico & Vinz. Dette i godt selskap av mange andre store, norske publikumsfavoritter. 

Dette skjer på Gamle Kirkeplass:

Konsertene på Gamle Kirkeplass starter klokken 17.20 begge dager, og avslutter i 23.30-tiden. 

På fredag kickstarter Lucky Lips showet etterfulgt av idyllisk stemning med Postgirobygget. Deretter får vi musikk fra Jarle Bernhoft med band, Sivert Høyem fra Madrugada og avslutningsvis Susanne Sundfør. 

På lørdag er Alfred Hall førstemann ut. Deretter får vi kjente strofer fra Bjørn Eidsvåg, etterfulgt av drammenseren Herodes Falsk og kompanjongen Tom Mathisen. Konsertene på Gamle Kirkeplass avslutter med kjente listepop-låter fra Madcon og Nico & Vinz. 

Deretter kan man ta turen bort på torget for å nyte godt selskap på en av byens utvidede uterestauranter og barer. Man kan også få med seg siste del av torgdiscoteket «Elvenatt».

For de yngre

På fredag klokken 14 arrangeres det musikk & BBQ for ungdom på Strømsø torg.

Lørdag ettermiddag arrangeres «Elvevill» på Union Scene. Musikkarrangementet ledes av komiker Maria Stavang, bedre kjent som «Piateed» og lokker med gratis inngang og spennende artister.

I år spiller Arif, Myra, Jon Olav, TRXD, Typicul & Emjay, Mose, Leyo, Way Down The Rainbow, Jose Manuel Gatica Guerrero.

Arrangementet er selvfølgelig rusfritt, og foregår fra klokken 16-23. 

Arrangementer for alle

I parken foregår det hele helgen utstilling av veteranbiler og vannskihopp med Vikersund hoppklubb. Her blir det også danseoppvisning med Sirens, og mulighet for å delta i Spiralenløpet. Her starter også ruten for tøffetoget for de minste.

På Elvebredden kan du iløpet av helgen få henge med Speidern, se på båtrace og se Marit Strømøy kjøre Formel1.

På Holmennokken vil det bli fløyet luftballonger hver ettermiddag, og publikum er invitert for å se lettingene til Drammen Luftballongklubb. 

Livlig bybilde

Det er ikke bare Elvefestivalen og Byen Vår Drammen som stiller med arrangementer. 

På Scandic Hotel Ambassadeur vil det hele helgen arrangeres vinfestival, og på Strømsø-restauranten Frukt & Grønt arrangeres «Plenen» - god mat og godt drikke midt i Tollbugata, som for anledningen ser ut som en jungel. 

For de voksne vil det på kvelden gå rivertrance på elva med MS Drammen. Båten kjører fra Skutebrygga klokken 18.30 og billetter må kjøpes på Facebook. 

LES OGSÅ: Full forvirring om stengetid på torget under Elvefestivalen

FORVENTER LIK STEMNING: Med god line-up kan det forventes god stemning og allsang. (FOTO: SIMEN NÆSS HAGEN / DRM24)
13-18 ÅR: Union Scene åpner bakgården for ungdommene lørdag ettermiddag. (FOTO: ELVEVILL)
HOPPENDE UNDERHOLDNING: Vikersund Hoppklubb stiller opp under Elvefestivalen. (FOTO: VEGARD M. AAS / DRM24)
Powered by Labrador CMS