ANNONSE

ÅPNET MED ET BRAK: Heftig dans og akrobatikk på høyt nivå underholdt de første gjestene.
FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Norges eldste kjøpesenter har blitt landets nyeste

Landemerket på Brakerøya har gjennomgått mer enn bare en ansiktsløftning. Torsdag ble nyåpningen markert med pomp og prakt.


Alexander Jansen

 08.06.17, kl. 10:51
 19.06.17, kl. 14:42


ANNONSE
ANNONSE

 


(Se video ved å klikke over)

DRAMMEN:
 Et forrykende danseshow, akrobatikk på høyt nivå og tale fra ordfører Tore Opdal Hansen markerte åpningen av nye CC Varehus torsdag morgen. 

Snart 50 år etter at det, som for mange er kjent som Norges første kjøpesenter åpnet første gang, er det også blitt landets nyeste.

Med mange fristende åpningstilbud, bløtkaker og goodie-bags hadde flere hundre mennesker møtt frem til åpningen, og stormet nærmest senteret etter at ordføreren hadde klippet snoren. 

(FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24)

Helt nytt senter

Og nye CC Drammen har gjort mer enn å bare pusse opp. Store deler av bygningen er helt ny, og ikke minst større. 

- Det gjør at vi har mange nye spennende butikker, i tillegg til en god miks av de gamle, forteller senterleder Ingunn Brekke til DRM24.

En helt ny fasade ut mot motorveibrua samt ny parkeringsplass, gjør at senterets fremtoning ut mot publikum ikke er til å kjenne igjen fra den gamle fasaden fra 70-tallet.

250 millioner er brukt på renoveringen, som startet høsten 2015. Ikke alle lokalene er fyllt opp foreløpig, blant annet skal Rusta åpne stort varehus i løpet av høsten.

OMRÅDE I UTVIKLING: Nye CC er Brakerøyas første store ansiktsløftning. (FOTO: JOAKIM FJELDLI / DRM24)

Viktig for Brakerøya

Og som ledd i de store utbyggingsprosjektene som står i tur og orden på Brakerøya, vil senteret få et vesentlig større publikum enn før. 

- Vi befinner oss i et av Drammens mest interessante områder, hvor det rett bak oss skal bygges et sykehus med 4.000 arbeidsplasser. Det skjer enormt mye på Brakerøya, og det er også av stor betydning av CC gir bydelen et løft, sier ordfører Tore Opdal Hansen til DRM24.no.

Se video ved å klikke på avspillervinduet øverst i teksten!

LES OGSÅ: Nå er ombyggingen av CC i full gang

SHOW: Kundene fikk dans og akrobatikk med på kjøpet torsdag. (FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24)


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE