ANNONSE

VERDENSREKORD: Her slår 26-åringen fra Øvre Eiker verdensrekorden i sommer.
FOTO: PRIVAT

Jonas (26) fra Hokksund er offisiell verdensrekordholder i håndstående pushups!

Jonas Nævra har alltid vært glad i å stå på henda. Etter et halvt års trening er han nå offisiell rekordholder i Guinness!


Alexander Jansen

 27.10.17, kl. 21:47
 04.11.17, kl. 15:51


ANNONSE
ANNONSE

 

ØVRE EIKER: Rekorden lyder på «flest sammenhengende håndstående pushups», hvor Nævra, forøvrig nevøen til sin mer kjente onkel Arne med samme etternavn, greide imponerende 26 stykker. 

Se video av rekorden her:


Den gamle rekorden var på 20, og nå kan altså vestfossingen, opprinnelig fra Hokksund, smykke seg i celebert selskap som offisiell verdensrekordholder.

- Det var ganske mye styr for å få tak i vitner og sånt, men nå er det endelig offisielt, og jeg har fått tildelt plakat, forteller Nævra, som utførte bragden i juni.

- Hvordan i all verden kom du på dette?

- Jeg har drevet med turn, og alltid vært glad i å gå på henda. Da jeg så at rekorden var på 20 tenkte jeg at det var innenfor rekkevidde, forteller sprekingen til DRM24.

Til daglig jobber han som robotingeniør, med en bijobb som turntrener i Hokksund turnforening på si. 

- Håndstående pushups er noe jeg driver med på egen hånd, det er ikke noe organisert. Om noen andre tar rekorden igjen får det være greit, forteller Nævra om ambisjonene innen videre håndstående bragder.

LES OGSÅ: Per Marius er ny, europeisk mester i benkpress!

BEVISET: Her er det offisielle sertifikatet fra Guinness World Records som beviser at Jonas Nævra er verdensrekordholder.


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE