ANNONSE

ARKIVFOTO: SHERZAD TAHERI

Gilani anmelder politifolk

Varaordføreren i Drammen har anmeldt flere politifolk til spesialenheten for politisaker etter han ble siktet for ID-tyveri.


Alexander Jansen

 27.10.17, kl. 12:06
 31.10.17, kl. 04:02


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Årsaken er at Gilani mener han har fått brutt sin rettssikkerhet etter pågripelsen 21. august, skriver Dagsavisen Fremtiden.

– De har brutt rettssikkerheten min, blant annet med lekkasjen politiet har hatt til pressen, hevder Gilani overfor avisen.

Gilani uttaler videre at han mener dette må basere seg på at kilder i politiet har lekket informasjon til Drammens Tidende, som identifiserte han som siktet i saken.

Spesialenheten for politisaker bekreftet at de har mottatt anmeldelse fra Gilani, men etterforskningsleder Ole Johan Brett i Drammen kjenner ikke til saken. 

– Jeg er helt ukjent med dette. Hvis jeg skal kommentere, så må det være så enkelt og greit at jeg ikke under noen omstendighet under denne saken har sagt noe annet enn at vi har pågrepet en person og siktet denne personen for ID-tyveri. Det er faktisk Gilani selv som har bekreftet at denne personen er han selv, ikke politiet, uttaler Brett til Dagsavisen.

Tidligere denne uka ble det klart at Gilani ble oppfordret av Drammen Venstre om å trekke seg fra partiet etter internt bråk. Det har han nå gjort, og er dermed representert i bystyret i Drammen som uavhengig politiker.

LES OGSÅ: Yousuf Gilani siktet for identitetstyveri


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN

ANNONSE