ANNONSE

- EN GOD PERSON: Eddy Singh hadde utrolig mange venner som var glad i han.
FOTO: PRIVAT

Eddy Singh (17) bisatt: - Eddy var en god person

Rundt 300 mennesker hadde møtt frem for å ta et siste farvel med 17-åringen fra Lier da han ble bisatt i kapellet på Bragernes fredag.


Redaksjonen

 23.06.17, kl. 14:55
 30.06.17, kl. 20:17


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Her er kompisgjengens egne ord om 17 år gamle Eddy: 

- Eddy var en god person

Eddy var en person som var godt likt av alle sammen. Han hadde utrolig mange venner og mange som var glade i han. Han hadde utrolig mye energi og han hadde alltid et smil om munnen. Eddy var en slags kjendis blant ungdommen i drammensområdet og alle visste hvem han var.

Eddy var aldri den typen som kan ha vært krenkende eller truende mot noen i det hele tatt. Han kunne være sjenert, og kunne oppleves som en som ikke alltid kunne beskytte seg selv, men hvorfor skulle han det? Han var jo bare snill og grei? Det beste han visste var en god fest med kompisene sine, men mer enn alt elsket han familien sin høyest. Eddy var alltid den som fikk opp stemningen på fest, han hadde alltid gode innspill og var rett og slett en sjarmør.

For oss er det utrolig viktig at alle ser på Eddy som den gode personen han var, og ikke den som gjorde en feil ved å ta narkotika. Det er en feil som hvem som helst kunne begått, men hvem som helst utøver ikke vold mot et menneske som ikke er i stand til å beskytte seg selv.

- Kompisgjengen til Eddy

LES OGSÅ:
Frigir navnet på død 17-åring


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE