ANNONSE

ARKIVFOTO: SHERZAD TAHERI / DRM24

Drammen Venstre: Manglende tillit til Yousuf Gilani

Drammen Venstre gikk mandag kveld ut i en pressemelding og oppfordret varaordfører Gilani til å trekke seg fra partiet.


Alexander Jansen

 24.10.17, kl. 07:53
 29.10.17, kl. 22:50


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: - Venstre har ikke mulighet til å ekskludere medlemmer, og vi oppfordrer han til å melde seg ut av partiet, uttaler gruppeleder Eidi Ann Hansen i en pressemelding.

I pressemeldingen fra Drammen Venstre heter det at partiet ikke lenger tillit til Yousuf Gilani, og presiserer videre at han «fra nå av ikke opptrer eller uttaler seg på vegne av Drammen Venstres styre eller gruppe». 

I mandagens bystyremøte ble det dessuten klart at partiets eneste bystyremedlem, Ida Marie Brown, trakk seg fra partiet, angivelig på grunn av den turbulente situasjonen. Hun vil heretter sitte som uavhengig representant. 

- Drammen Venstre beklager overfor velgerne våre at vi per nå ikke har representasjon i bystyret, da Ida Marie Brown har gitt beskjed om at hun har meldt seg ut av partiet, uttaler Hansen videre i pressemeldingen. 

- Fortsetter enten de liker det eller ikke

Overfor Dagsavisen Fremtiden bedyrer Gilani at han ikke har planer om å bøye av for presset. 

- Jeg registrerer hva de sier, og det får stå for deres regning. Jeg er med i Venstre enten de liker det eller ikke, sier han til avisen.

Han poengterer videre at situasjonen med all tydelighet viser at det pågår en maktkamp i Venstre-ledelsen, selv om Venstre-ledelsen mener noe annet.

- Hva de mener om mitt medlemskap i Venstre betyr ingenting, akkurat som min mening om deres medlemskap ikke betyr noe. Det er årsmøtet i Drammen Venstre som kan mene noe om dette, sier Gilani til avisen.

Har varslet avklaring

Gilani kom tilbake i rollen som varaordfører etter en lengre permisjon i månedsskiftet september / oktober, etter at han i mellomtiden ble siktet av politiet for identitetstyveri

Gilani har uttalt at han vil redegjøre for rollen sin videre i politikken i bystyremøtet den 30. oktober.

LES OGSÅ:Gilani tilbake som varaordfører


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE