ANNONSE

ILLUSTRASJONSFOTO: ISTOCKPHOTO / GETTYIMAGES

Kjenner du noen som utgjør en forskjell i hverdagen for andre?

5. desember skal årets Frivillighetspris i Drammen deles ut. Nå trenger kommunen forslag til kandidater som fortjener heder og ære for innsatsen de legger ned.


Alexander Jansen

 06.11.17, kl. 17:42
 12.11.17, kl. 17:03


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Arbeidet med å finne en verdig vinner er i gang. Prisen er en måte å synliggjøre dem som kanskje ikke blir sett i hverdagen. 

Enkeltpersoner, grupper, lag og foreninger kan nomineres. Og man behøver ikke ha gjort en innsats over år for å bli nominert. Det kan like gjerne være en e
ngangs-happening. Eneste krav at innsatsen skal være ulønnet.

- Prisen skal gå til en initiativrik person, lokal forening eller gruppe som med sine ideer og pågangsmot har bedret trivsel og livskvalitet for andre og bidratt til et mer åpent, aktivt og trygt samfunn, skriver kommunen på sine hjemmesider.

Drammen kommune ble i 2016 kåret til årets frivillighetskommune som følge av alle de frivillige i byens organisasjoner, lag og foreninger, som gjør en forskjell for mange. 

Frist fredag 10. november

Fredag denne uka er nominasjonsfristen, før prisen deles ut på FNs frivillighetsdag 5. desember av ordføreren under en seremoni i rådhuset. 

Juryen består i år av tre politikere: Arild Østeby (Frp), Kjell Arne Hermansen (H) og Sølvi Brandt Bestvold (Ap). I tillegg til Liv Marit Børstad i Kirkens Bymisjon, Kjell Nilsen i Kulturforum, Geir Skinnes i Drammen idrettsråd og Martine Teigen i Ung leder. I sekretariatet sitter Irene Sand Sørsdahl og Bente Elisabeth Knudsen fra Drammen frivilligsentral.

Slik kan du levere forslag: 

Skjema på nett: drammen.kommune.no/frivillighetsprisen
E-post:
Brev: Drammen frivilligsentral, Landfalløya 78, 3023 Drammen

LES OGSÅ: Kjenner du en hverdagshelt?


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE