ANNONSE

SKJERMDUMP: FACEBOOK

Brakars bussvett-kampanje tar av i sosiale medier

Brakar slår et slag for buss-vett - med glimt i øyet. Reaksjonene har ikke latt vente på seg - i positiv forstand.


Alexander Jansen

 06.11.19, kl. 11:13
 15.11.19, kl. 10:27


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: - Takk for at du reis deg for eldre og gravide! Takk for at du rekker ut hånden! Takk for at du trekker bakover i bussen! Dette er noen av flere temaer Brakar har rullet ut i sin nye kampanje under hashtaggen #vierallepåsammebuss».

Med plakater på bussen og videosnutter på sosiale medier skal de bussreisende «oppdras» - riktignok med humor som virkemiddel.

Engasjementet har vært stort siden kampanjen ble rullet ut i starten av forrige uke. 

- Bakgrunnen for denne kampanjen er at vi fra både kunder og sjåfører i flere år er blitt oppfordret til å lage en bussvettkampanje, sier salgs- og markedssjef i Brakar, Kjersti D. Nordgård.

brakar_skjermdump2.JPG

Glimt i øyet

- Vi ser også at temaer som «ikke ha beina på setet», «ta vesken på fanget» engasjerer veldig i sosiale medier og at mange ønsker at vi tar mer hensyn til hverandre på bussen. Vi har derfor det siste året jobbet fram en bussvettkampanje som kundene våre kommer til å møte på buss, på nett og sosiale medier, radioreklame og kinoreklame, sier Nordgård.

Kampanjen skal kjøres i to runder, en nå i høst og en mot våren. 

- Med humor og glimt i øyet takker vi kundene våre for at de oppfører seg bra på bussen. Flere kampanjeelementer er testet før kampanjestart, og testene viser at folk anser reklamen som både morsomt og relevant.

Bedre trivsel

Ifølge Brakar oppfører de de aller fleste av kundene seg utmerket, og er flinke til å melde fra når andre ikke gjør det.

- Vi håper plakatene kan bidra til bedre trivsel for alle på bussen, samt at folk kan få seg en god latter, sier Nordgård.

- Vi har allerede merket oss at kundene våre humrer og ler litt når de leser plakatene på bussen, avslutter Nordgård.

Her er to av plakatene:

rdtfygertytrrsdtre.JPG
esrdtyuytrertyutrewrtyui.JPG


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE