ANNONSE

FOTO: TROND BORGEN / DRM24

Mor og sønn knivstukket i Slemmestad

Tre personer er skadet i forbindelse med en knivstikkingsepisode i Slemmestad tirsdag ettermiddag. Politiet har pågrepet den de tror er gjerningsmannen.


Benedicte Haugaard

 04.09.18, kl. 15:21
 07.09.18, kl. 08:09


ANNONSE
ANNONSE

 

RØYKEN: Politiet bekrefter tirsdag ettermiddag at det er en kvinne i 50-årene og hennes tenåringssønn som er knivstukket og fraktet til sykehus.

Ifølge kilder DRM24 har vært i kontakt med skal det dreie seg om et innbrudd.

- En mann i begynnelsen av 20-årene skal ha sneket seg inn boligen der moren og tenåringssønnen oppholdt seg. Deretter skal det ha eskalert, sier en venn av familien.

Kan ikke bekrefte

Operasjonsleder ved politiet i sør-øst, Rune Hunshamar, sier han ikke vet noe om hendelsesforløpet.

- Mor og gjerningsmann er flydd til Oslo Universitetssykehus, mens sønnen er kjørt til Drammen sykehus. Vi vet foreløpig ingenting om hendelsesforløpet eller det eventuelle innbruddet. 

- Motivet er foreløpig ukjent for oss. Vi har ikke tatt avhør ennå, sier sjurhavende jurist, Torje Arneson.

Knivdrama i Slemmestad

Det var klokken 15.07 at politiet fikk melding om en voldsepisode i et boligfelt i Røyken der en mann skal ha gått løs på en mann og kvinne med kniv.

Nødetatene var raskt på plass i Fjellveien i Slemmestad med fem patruljebiler, politihelikopter og en beredskapstropp fra Oslo. Ambulansepersonell møtte med både biler og helikoptere etter den alvorlige meldingen.

Gjerningspersonen som var på rømmen ble raskt tatt av politiet. 

Ønsker tips

Politiets kriminalteknikere er på vei til stedet for å undersøke og finne et hendelsesforløp. Politiet ønsker tips i saken på telefon 02800.

DRM24 kommer tilbake med mer
FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN

ANNONSE