ANNONSE

FOTO: TROND BORGEN / DRM24

Rektor om knivstikkingen: - En tragisk hendelse

Lier kommunes kriseteam er samlet på St. Hallvard videregående mandag ettermiddag og kveld for elever, foreldre og ansatte.


Alexander Jansen

 04.09.17, kl. 16:00
 14.09.17, kl. 16:28


ANNONSE
ANNONSE

 

LIER: - Dette er en tragisk hendelse. Nå er vår fremste jobb å sørge for at elever og ansatte får den oppfølging som de har behov for. Skolen vil derfor være åpen utover kvelden for de som ønsker å ha noen å prate med, uttaler rektor Unni Aadalen i en pressemelding etter knivstikkingen mandag formiddag.

En 16 år gammel jente er alvorlig skadet og en ung mann siktet for forsøk på forsettlig drap

Kriseteamet i Lier kommune er på plass med et stort team. De vil sammen med skolens ledelse og rådgivere være på skolen både mandag kveld og tirsdag gjennom dagen. Alle 700 elever på skolen har fått den samme informasjonen på sms.

Elever og ansatte ble klokken 12.00 samlet i skolens aula der politi og rektor gav oppdatert informasjon. Her gav rektor beskjed om at alle elevene skulle sende melding eller ringe hjem til foresatte.

Kriseteam fra Lier kommune var sammen med skolens rådgivere tilstede for å følge opp elever og ansatte. Elevene ble deretter samlet gruppevis med sine lærere for å snakke sammen, og fikk informasjon om muligheter for å snakke videre med kriseteam.

LES OGSÅ: Elev (16) alvorlig skadd i knivstikking på St. Hallvard VGSFØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN

ANNONSE