ANNONSE

HASTVERK: Eieren rakk ikke engang trekke av presenningen da hans Lamborghini Huracan ble reddet ut av brannen i siste liten.
FOTO: JOAKIM FJELDLI / DRM24

Reddet ut Lamborghini i siste liten fra hus i full fyr

Villaen er ubeboelig - men superbilen til flere millioner er uskadd etter den kraftige brannen i Reistadlia fredag kveld.


Alexander Jansen

 10.03.18, kl. 10:08
 29.05.18, kl. 14:34


ANNONSE
ANNONSE

 

 

LIER: Det ble plutselig veldig dårlig tid da villaen i Reistadlia begynte å brenne i takkonstruksjonen sent fredag kveld.

Samtidig som naboer varslet om brannen, fikk paret registrert på adressen det fryktelig travelt med å redde det de kunne av verdigjenstander ut av huset.

Øverst på lista stod trolig Lamborghinien i garasjen, som er en del av huset. Mens flammene slo ut av taket over, fikk huseieren kastet seg i bilen - med sommerdekk og presenning - og kjørt den ut av garasjen i siste liten og over gata. Det bekrefter politiet overfor DRM24.

(FOTO: VEGARD M. AAS)

- Det ble også reddet ut en del andre verdigjenstander i tillegg til bilen, opplyser operasjonsleder Trond Egil Groth ved politiet i Søndre Buskerud. 

Den aktuelle bilen, en Lamborghini Huracan, har en nypris på godt over tre millioner kroner, men skal altså ha kommet fra branndramaet uten en skramme. 

VINTERLAGRET: Millionbilen stod lagret med presenning og sommerdekk da det begynte å brenne. (FOTO: JOAKIM FJELDLI / DRM24)

Ukjent brannårsak

Det samme gjelder de to som befant seg i huset. De ble sjekket av ambulansepersonell etter å ha fått i seg noe røyk, men slapp ifølge politiet uskadd fra brannen.

Politiet ville natt til lørdag ikke si noe om brannårsaken, men det skal ikke være mistanke om at noe kriminelt ligger bak.

Hendelsen vil allikevel bli etterforsket, og politiet skal gjennomføre tekniske undersøkelser på branntomta, som er naboeiendommen til et hus som brant i 2010.

Boligen - som tidligere er omtalt grunnet et svært synlig blått lys fra lang avstand, har fått omfattende skader, og er ifølge politiet ubeboelig. 

Brannvesenet drev etterslukking på stedet gjennom natten natt til lørdag.

LES OGSÅ: Omfattende skader etter husbrann i Reistadlia

SJELDEN: Det finnes ikke mange slike doninger i Norge. (FOTO: JOAKIM FJELDLI / DRM24)

FULL FYR: Brannvesenet jobbet på stedet i omlag en time før de fikk kontroll på brannen. (FOTO: VEGARD M. AAS)

UNDERSØKELSER: Brannvesenet jobbet på stedet gjennom natten. Politiet skal undersøke eiendommen når den er kjølet ned. (FOTO: VEGARD M. AAS)


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE