ANNONSE

DUMPET: Her står bilen. Siden DRM24 tok bildene forrige uke er også skiltene stjålet, og førerdøren brutt opp.
FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Polsk bilvrak dumpet på parkeringsplass skaper hodebry

Bilen er ukjørbar etter å ha vært utsatt for en ulykke, og har stått midt på parkeringsplassen utenfor Europris på Lierstranda i flere uker.


Alexander Jansen

 15.07.19, kl. 15:40
 26.07.19, kl. 10:03


ANNONSE
ANNONSE

 

LIER: Den gamle reanalt'en har også pådratt seg en parkeringsbot, men det får neppe den opprinnelige eieren til å ta affære.

- Dette er et gjengs problem for oss. Spesielt utenlandske biler blir dumpet på denne måten fra tid til annen, sier Trond Sørum som eier eiendommen til DRM24.no.

Han er nå på ferie, men er smertelig klar over det hensatte bilvraket.

- Ja, til vår store frustrasjon og ergrelse. Vi vet rett og slett ikke hva vi skal få gjort med det. Du får ikke sendt den til opphugging eller skraphandler uten papirer på bilen. Og forstillinga på bilen er knekt, så ikke kan den taues heller, sier Sørum til DRM24.

_MG_0054.jpg

Politiet: Ikke stjålet

DRM24 er kjent med at en politipatrulje også har vært på stedet forrige uke for å undersøke bilen - da etter at skiltene var stjålet. 

Overfor DRM24 opplyser politiet at kjøretøyet som tilhører skiltene som satt på bilen ikke er stjålet.

- Da er det ikke så mye vi får gjort heller. Skulle vi kjørt rundt og besørget borttauing av alle hensatte biler som ikke er til hinder for trafikken hadde det blitt tidkrevende og kostbart, sier operasjonsleder Marianne Mørch til DRM24.

For ordens skyld: Registreringsnummeret (polsk) på bilen var WW 770XF.


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE