ANNONSE

AKKURAT PÅGREPET: Her har politiet fått stoppet ferden etter halvannen times biljakt.
ALLE FOTO: JOAKIM FJELDLI / DRM24

Biltyv på vill flukt fra politiet pågrepet - stjal bil og kolliderte med flere andre

En nyere Audi A6 ble først stjålet i Solbergelva. Deretter gikk jakten via Hokksund, og ned til Drammen, før politiet til slutt fikk kontroll på føreren i Lierbyen.


Alexander Jansen

 12.06.19, kl. 20:22
 25.06.19, kl. 17:42

Joakim Fjeldli


ANNONSE
ANNONSE

 

EIKER/DRAMMEN/LIER: Politiet fikk først melding om at bilen var stjålet fra en privatadresse i Solbergelva klokken 19.55 onsdag kveld. 

Deretter fikk de ny melding om at samme bil hadde vært involvert i en trafikkulykke i Rosenkrantzgata rett før Familysenteret - hvorpå bilen hadde stukket fra stedet.

Noe senere kom det en ny melding, denne gangen fra Hokksund, hvor bilen skulle ha kjørt inn i en campingvogn.

- Det har ikke vært store kollisjoner, men han kjørte åpenbart helt rabiat. Vi fikk jevnt og trutt meldinger fra publikum som observerte at bilen kjørte helt idiot, sier operasjonsleder Marianne Mørch til DRM24.

PÅGREPET: Her er føreren akkurat pågrepet av politiet. Han er nå kjørt i arrest.

Storstilt jakt

Politiet opprettet kontrollposter en rekke steder, og stod klare med både våpen og spikermatter. En rekke patruljer var involvert i søket etter bilen, og basert på nye observasjoner gikk jakten nedover fra Hokksund til Drammen, før den endte i Lierbyen. 

- Bilen kjørte inn i en politisperring, snudde og kjørte motsatt vei, men hadde punktert og stoppet kort tid etter. Bilen trillet også inn i en politibil, forteller Mørch.

- Vi har nå kontroll på fører og bil, opplyste politiet klokken 21.32, drøyt halvannen time etter det hele startet.


Pågripelsen fant sted på Ringeriksveien, hvor den stjålne Audien, temmelig ramponert, til slutt havnet i betongsperringen på siden av veien.

Føreren beskrives som «en god kjenning» av politiet - og er en lokal mann i 30-årene. Politiet mistenker at både rus og psykiatri er bakenforliggende årsaker til kjøringen.FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN

ANNONSE