ANNONSE

Politiet etterforsker mulig seksuell krenkelse av barn

Politiet har gjennomført undersøkelser, og etterforsker en mulig seksuell krenkelse mot et barn i barneskolealder som skal ha skjedd i Solbergelva i begynnelsen av forrige uke.


Benedicte Haugaard

 04.12.18, kl. 17:17
 13.12.18, kl. 15:43


ANNONSE
ANNONSE

 

NEDRE EIKER: Politiet ønsker tips etter en hendelse som tok plass i Solbergelva i begynnelsen av forrige uke i tidsrommet mellom kl. 13.30 og 15.30.

Hendelsen skal ha skjedd ute, og det er gjort undersøkelser på stedet. Barnet er også avhørt om hendelsen.

- Vi bruker nå tid på å skaffe oss mest mulig informasjon ut fra det barnet har beskrevet. Vi kan ikke si noe mer om hendelsesforløpet eller hva slags straffbar handling det dreier seg om, men barnets historie er av en slik karakter at vi tar dette alvorlig, sier politiadvokat Hildegunn Teigen.

Denne hendelsen har ingen sammenheng med et tidligere forhold der et barn ble utsatt for et overgrep i kommunen.

En person siktet

Politiet har hatt en siktet i saken, men mistanken mot denne personen er betydelig svekket.

Gjerningspersonen er beskrevet som en voksen mann, og politiet vil i dag gjennomføre rundspørring i nærområdet til der hendelsen kan ha skjedd. Hensikten med rundspørringen er å kartlegge om noen har observert noe mistenkelig i det aktuelle tidsrommet. 

- Dette er et lite nærmiljø, og det er forståelig at dette oppleves skremmende. Det er derfor politiet nå gjør et grundig arbeid innledningsvis for å finne ut hva som har skjedd. Vårt råd til foreldre og foresatte er å utvise normal aktsomhet inntil videre, sier Teigen.

Kommune og skolen som barnet går på er informert om hendelsen. Tips i saken mottas på telefon 02800 eller telefon 459 77 644 etter kl 18.

LES OGSÅ: 
Ung gutt utsatt for seksuelt overgrep på skoleveien


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN

ANNONSE