ANNONSE

ARKIVFOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Plasserte lekegranat på togstasjonen - dømt til fengsel

Jernbanestasjonen ble evakuert, bombegruppa rykket ut og togtrafikken stanset i flere timer. Nå er den ansvarlige 39-åringen dømt til ubetinget fengsel.


Alexander Jansen

 11.09.18, kl. 07:01
 25.09.18, kl. 21:00


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Det var 5. juli i fjor sommer at det ble slått full alarm på Drammen stasjon etter at det ble oppdaget det som fremstod som en håndgranat inne på togperrongen

Det var imidlertid ingen terroraksjon, men en ruset mann som hadde gjenglemt, plassert eller forlatt det som skulle vise seg å være en uekte håndgranat på en søppeldunke. 

Ifølge Dagsavisen Fremtiden er 39-åringen som ble pågrepet for ugjerningen nå dømt til 30 dagers fengsel. Selv forklarte han i retten at han ikke husket noe fra hendelsen på grunn av rus.

«Tiltalte har ikke erkjent straffeskyld, men har i politiavhør erkjent å ha plassert håndgranaten på stedet. Gitt bevisbildet ellers har erkjennelsene hatt begrenset vekt, og tilsier en svært begrenset strafferabatt for erkjennelser hva gjelder truslene», heter det i dommen.

Mannen er dessuten dømt til å betale 35.516,80 kroner i erstating til Flytoget, samt å ha vært i besittelse av amfetamin.

SE VIDEO FRA AKSJONEN HER:


LES OGSÅ: To personer pågrepet etter bombeaksjonen i Drammen


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN

ANNONSE