ANNONSE

MJØNDALEN: Her graver nødetatene etter en person som angivelig skulle ha havnet under raset - hvilket ikke var tilfelle.
ALLE FOTO: JOAKIM FJELDLI / DRM24

To takras - én person havnet under snøen i ti minutter

En person lå under snøen i ti minutter etter å ha blitt tatt av snøras fra sitt eget hus i Bingen i Skotselv onsdag ettermiddag. I Mjøndalen fryktet man det samme, men det viste seg å være falsk melding.


Alexander Jansen

 24.01.18, kl. 18:23
 02.02.18, kl. 23:32

Joakim Fjeldli


ANNONSE
ANNONSE

 

ØVRE EIKER: Nødetatene rykket ut til det første takraset i Bingen i 17.20-tiden. 

- Personen ligger nedgravd, og Seaking er rekviret, opplyste politiet i Søndre Buskerud da.

Noe senere opplyser politiet at personen er gravd frem, men at skadeomfanget er uvisst. Etter hvert er det klart at vedkommende fremstår som uskadd, etter å ha ligger under snøen i ti minutter.

- Beboer har måkt taket på huset hvor han bor, og i den forbindelse fått snøen over seg. Virker uskadd - patruljen undersøker litt nærmere på stedet nå, sier operasjonsleder Trond Egil Groth ved politiet i Søndre Buskerud til DRM24 klokken 17.30.

Nytt takras - falsk melding

Klokken 17.52 meldte politiet om nytt takras - denne gangen i Anton Engens vei i Mjøndalen.

- Det er mistanke om at det også her kan være person under snøen. Naboer graver og politiet er snart framme, opplyste operasjonssentralen.

- Raset er 4-5 meter høyt og bredt. Det graves i raset fra alle tilstedeværende. Politiet er nå på stedet, opplyste politiet klokken 17.59.

Noe senere ble imidlertid leteaksjonen avblåst. Det hele baserte seg på en mor som savnet sin sønn, kombinert med et takras som hadde gått fra huset, får DRM24 opplyst at politiet på stedet.

Sønnen hadde imidlertid aldri vært i nærheten av takraset.

- Han kom heldigvis gående like hel til stedet. Mannskapene går gjennom snøraset likevel, avslutter politiet.

DRM24.no kommer tilbake med merFØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN

ANNONSE