ANNONSE

ARKIVFOTO: DRAMMEN KOMMUNE

Profilert kommunedirektør slutter etter kort tid i jobben

Tidligere barne- og familieminister Manuela Ramin-Osmundsen har sagt opp jobben som direktør for arbeid og inkludering i Drammen kommune.


Alexander Jansen

 29.06.20, kl. 15:00
 08.07.20, kl. 11:49


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Ramin-Osmundsen var et profilert navn da hun ble hanket inn som en del av den nye direktørgruppa som skulle styre den sammenslåtte kommunen fra 1. januar 2020.

Bare et halvt år inn i den nye storkommunen har hun nå sagt opp stillingen. Hun jobber ut september, opplyser kommunen i en pressemelding.

- Jeg har hatt en veldig spennende tid i Drammen kommune. Det har vært et privilegium å få jobbe med etableringen av den nye kommunen, men nå har jeg fått tilbud om en annen stilling ved stiftelsen Diakonhjemmet som jeg har valgt å takke ja til, sier Manuela Ramin-Osmundsen.

Hun har i direktørjobben blant annet hatt ansvaret for etableringen av knutepunkt Strømsø, hvor ulike kommunale tjenester er samlet under samme ledelse og jobber nær innbyggerne for å bli en positiv kraft i nærmiljøet i kommunedelen, samt det administrative ansvaret for områdesatsingen på Strømsø og etableringen av NAV Drammen.

Skal evaluere lederstruktur

Rådmann Elisabeth Enger beklager at Ramin-Osmundsen forlater kommunen.

- Jeg skulle gjerne hatt med meg Manuela Ramin-Osmundsen videre i det viktige samfunnsutviklingsarbeidet hun har startet på, sier rådmannen, som takker for det Ramin-Osmundsen har bidratt med.

Nå skal rådmannen evaluere lederstrukturen i kommunen. Det har allerede vært varslet at dette skal gjennomføres etter sommerferien.

Det settes ikke i gang rekruttering til direktørstillingen Ramin-Osmundsen forlater før det er avklart hvordan den nye lederstrukturen skal se ut videre.


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE