ANNONSE

CORONA-TESTING: Her på legevakta i Drammen.
ILLUSTRASJONSFOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Ny uke uten nye corona-tilfeller - nå er alle friskmeldt!

For andre uken på rad er det ikke rapportert om et eneste nytt corona-tilfelle i drammensregionen. Ifølge kommuneoverlegen er samtlige tilfeller nå friskmeldt.


Alexander Jansen

 22.06.20, kl. 10:15
 01.07.20, kl. 22:40


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Forrige mandag kunne DRM24 for første gang melde om en hel uke uten nye påviste, tilfeller. Det innebærer at det nå har gått nesten tre uker uten nye smittetilfeller i Drammen, Lier og Øvre Eiker, da siste registrerte tilfelle ble påvist mandag for tre uker siden.

- Det siste tilfellet er erklært friskmeldt, og det betyr at det ikke lenger er noen tilfeller av corona-smittede i kommunen vi kjenner til, sier kommuneoverlege John David Johannessen til DRM24.no.

- Men det betyr ikke at vi kan erklære kommunen for smittefri, skynder Johannessen seg å legge til.

- Det kan fortsatt være nærkontakter av smittede andre steder i landet som går på tvers av kommunegrenser. Men så langt vi kjenner til, er det per i dag ingen personer registrert med corona-smitte i Drammen, sier Johannessen (bildet).

johannenssen_45675467.jpg

Også i Lier og Øvre Eiker er alle som har fått påvist smitte, friskmeldt. Det testes imidertid fortsatt personer på legevakta i Drammen, og alle som vil, kan nå få utført testing. I uke 25 (16.-22. juni) ble det tatt til sammen 366 koronaprøver ved legevakten i Drammen, opplyser kommunen.

Totalt er det påvist 248 corona-tilfeller i Drammen, Lier og Øvre Eiker. Totalt har 17 personer dødd som følge av corona-sykdom fordelt på de tre kommunene.

LES OGSÅ: Ingen nye, lokale smittetilfeller forrige uke


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE