ANNONSE

Ny narkoaksjon på Åssiden VGS - elever kontrollert med hund

Nok en gang har politiet gjennomført en aksjon på Åssiden videregående. Hund skal ha markert på flere elever.


Alexander Jansen

 11.01.19, kl. 16:26
 22.01.19, kl. 14:43


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Dette opplyser politiet i 15.00-tiden.

- Politiet har vært på Åssiden VGS i hele dag. Narkotikahund og UP deltok i tillegg til lokale patruljer, opplyser politiet.

Flere personer skal være sjekket opp mot mistanke om bruk og besittelse av narkotika, og politiet opplyser til DRM24 at narkotikahund skal ha markert på flere elever.

- Men det ble ikke gjort funn. Det i seg selv er bra, men det er jo trist at vi er nødt til å gjennomføre slike kontroller på skoler, sier operasjonsleder Trond Egil Groth i politiet til DRM24.

Funn ble det derimot gjort på jernbanestasjonen i Drammen, hvor politiet også hadde narkoaksjon fredag. Her ble en person anmeldt for besittelse.

Føyer seg inn i rekken

Så sent som i oktober ble fire elever narko-tatt i politiaksjon på Åssiden VGS. Skolen ser med stor bekymring på utviklingen.

- Vi kjenner avmakt i forhold til ungdomsmiljøet og at det er en økning i bruken av rusmidler, sa rektor Ann-Mari Henriksen til DRM24.no da. 

Etter hva DRM24 kjenner til har politiet ukentlige besøk på skolen for å forebygge eller avdekke narkotikabruk blant elevene.

LES OGSÅ: Fire elever narko-tatt i politiaksjon på Åssiden VGS


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN

ANNONSE