ANNONSE

ARKIVFOTO: JOAKIM FJELDLI / DRM24

Ny «Fleksnes»-episode førte til lange køer på Mjøndalsbrua

Tirsdag kveld var det på'n igjen. En bilist og en buss møttes midtveis på brua, uten at noen ville rygge. Og nok en gang var det den størstes rett som vant fram.


Roy Hansen

 19.05.20, kl. 22:17
 02.06.20, kl. 10:12


ANNONSE
ANNONSE

 

MJØNDALEN/KROKSTADELVA: Denne gangen skal imidlertid det hele ha forløpt seg uten fysiske tilnærmelser, ifølge Eikernytt.no som først omtalte saken.

En buss hadde kommet nesten halvveis på brua, da en personbil kjørte ut fra Mjøndals-siden. Bak den igjen flere andre biler. Situasjonen førte etter hver til lange køer på begge sider. 

Nok en gang skal det etter hvert ha løst seg ved at personbilen, og de respektive bakenforliggende biler, fikk rygget av veien for bussen, som skal ha forkjørsrett på brua.

Som kjent er det ikke mulig å passere hverandre med annet enn personbiler.

I fjor sommer var det nok et tilfelle der en buss og en personbil sto front mot front og bilføreren nektet å rygge. Det endte med at bilføreren ble fysisk dratt ut av bilen av bussjåfør og andre forbanna bilister, og noen fikk rygget unna bilen.

LES OGSÅ: «Fleksnes» ble anmeldt etter en time på Mjøndalsbrua

Uten sammenlikning forøvrig - her er den legendariske Fleksnes-episoden «Trafikk og Panikk» fra 1974:FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE