ANNONSE

ILLUSTRASJONSFOTO: JOAKIM FJELDLI / DRM24

NSB: Redusert togtilbud på Drammenbanen i sommer

Omfattende arbeider på og rundt Oslo S i sommer fører til buss for tog og færre avganger.


Redaksjonen

 15.06.17, kl. 12:03
 21.06.17, kl. 06:01


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN/LIERBane NOR gjør viktig arbeid fra 24. juni – til og med 6. august. Arbeidene betyr at Østfoldbanen er stengt seks uker i sommer. Det medfører også at NSBs øvrige tilbud for lokaltog og korte regiontog på store deler av Østlandet er sterkt redusert hele perioden. Dette innebærer færre avganger retning Skøyen, Asker og Drammen. Det er også færre avganger mot Eidsvoll, Kongsvinger og Dal. Gjøvikbanen er stengt uke 31 og 5. og 6. august er hele Oslo S stengt for togtrafikk.

- Vi vet at arbeidene påvirker de som reiser med NSB og vi beklager ulempene dette medfører. Og vi jobber for å løse alternativ transport på en best mulig måte, samtidig som vi gleder oss til resultatene av de omfattende arbeidene som gjøres på jernbanen, sier kommunikasjonsrådgiver i NSB, Gina Scholz.

Perioder og strekninger som berøres i sommer:

  • Uke 26 – 31: Stengt Oslo S – Ås og Oslo S – Mysen
  • Uke 26 – 30: Redusert kapasitet Skøyen-Oslo S – Bryn – Lillestrøm
  • Uke 31: Ytterligere redusert kapasitet Oslo S – Lillestrøm
  • Uke 31: Stengt Oslo S – Grefsen
  • Uke 31: Helgen 5. og 6. august stenges Oslo S for all togtrafikk

Buss for tog

Det vil settes opp alternative reisetilbud fordelt på T-bane, busstilbud fra NSB, samt benytter Ruters ordinære busstilbud. NSB henviser også til andre tog som kjører.

- Det er viktig å sette seg inn i hvilke alternativer som er tilgjengelig med tanke på å planlegge godt for sin reise. Det er også viktig å beregne ekstra reisetid, da alternative reisemåter normalt tar lengre tid, opplyser NSB.

Vær også oppmerksom på at Spikkestadbanen er stengt mellom Spikkestad og Asker i perioden  01.juli til og med 16. august. NSB kjører buss på strekningen. NSB jobber fortløpende med å få plass alle detaljer knyttet til reisen i reiseplanleggeren på NSB.no og i NSBs billettapp.

 


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE