ANNONSE

VRAKER EGET PARTI: Harald Wessel-Berg og Randi Eng (midten) blir en del av Frps bystyregruppe, her med Ole Hovengen, og Henrik Sand Martinsen i Drammen Frp.
FOTO: DRAMMEN FRP

Nei Til Bomring-topper har meldt overgang til Frp

Allerede før det nye kommunestyret er konstituert, melder to av partiets representanter overgang til et annet parti.


Alexander Jansen

 07.10.19, kl. 08:24
 17.10.19, kl. 10:36


ANNONSE
ANNONSE

 

DRAMMEN: Det skjer også under en uke etter at bråket i partiledelsen åpenbart hadde stilnet, og de fire toppkandidatene i Nei til Bomring skrev under på en fireårig samarbeidsavtale seg imellom. 

- Jeg er utrolig stolt over å være på lag med disse flotte og sterke menneskene disse fire årene! Sammen er vi sterke, uttalte partiets gruppeleder Anders Lunde 1. oktober. 

Mandag sier Lunde følgende:

- Når et skriftlig løfte er null verdt kun seks dager etter... Jeg er så utrolig sint og skuffa over at disse to lurte våre velgere. Det er sånne maktmennesker vi gikk til valg på å bytte ut.

Frp får to representanter ekstra

Harald Wessel Berg og Randi Eng blir nå en del av Fremskrittspartiets bystyregruppe, som dermed øker tallet fra seks til åtte bystyrerepresentanter.

- Vi fikk dessverre ikke enighet i gruppa. Beklager dette på det sterkeste, men lover å oppfylle alle løfter til velgerne, uttaler Randi Eng i en facebookpost.

Heller ikke Harald Wessel Berg har bidratt til å kaste noe mer lys over hva som er den konkrete årsaken til at han nå snur på hælen og løper fra partiet han gikk til valg for.

- Jeg var hele tiden innstilt på å komme til enighet i NTB, men måtte bare innse realitetene. Jeg vil selvfølgelig jobbe mot bomringen, men nå videre utifra en plattform der det er fokus på politikken og konkrete resultater. Bomringen døde allerede i juni, men saken dukker nok opp igjen snart med Ap/Mdg-styre i kommunen, skriver Harald Wessel Berg.

_MG_9820.jpgRØK UKLARE: Robin Brekke Voss og Anders Lunde (til venstre) er de eneste som er igjen av kommunestyrerepresentatene til Nei til Bomring, mens Harald Wessel Berg og Randi Eng (til høyre) nå har meldt overgang til Fremskrittspartiet.


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE