ANNONSE

BLID BILKJØPER: Denne Golfen er offisielt Volkswagen nr. 150.000.000 levert på verdensbasis. Her får Trude Knutsen ta sin nye Golf i nærmere øyesyn, ledsaget av selger Alexander Andersen.
ALLE FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Trudes nye Golf ble Volkswagen nummer 150.000.000 (!)

Trude Knutsen fra Krokstadelva ante lite om hva som ventet da hun bestilte ny Golf i juni. Bilen ble nemlig langt mer spesiell enn hun hadde sett for seg!


Alexander Jansen

 11.10.17, kl. 12:58
 19.10.17, kl. 07:35


ANNONSE

 

LIER: Onsdag ble det overlevering med pomp og prakt i Albjerks lokaler i Lier, som stolt kunne overlevere Volkswagen-fabrikkens produksjonsbil nummer 150.000.000 - altså etthundreogfemti millioner biler - siden 1938. 

Og tilfeldighetene ville ha det til at nettopp denne Golf GTE-en, bestilt og levert hos Albjerk i Lier i Norge, ble bilfabrikantens jubileumsbil på verdensbasis.

Derfor var også det som kunne krype og gå av Volkswagen-topper fra både inn- og utland på plass, med musserende drikke i glassene og et fullsatt pressekorps på slep. 

STORFINT BESØK: VW-sjef Klaus Peter Eck (t.v.) fra fabrikken i Tyskland gratulerte eikværingen med jubileumsbilen, og sa seg helt enig i Trudes fargevalg.

Golf nummer seks

Trude Knutsen er imidlertid ikke ukjent med det å kjøre Golf. Hun forteller til DRM24 at det er den sjette i rekken siden den første i 1985.  

Den nye GTE-en erstatter forøvrig Knutsens gamle Volkswagen Polo, og for første gang har Knutsen valgt en alternativ drivlinje - i dette tilfellet en ladbar hybrid, hvor GTE-en kombinerer både fossilt brensel og elektrisk fremdrift.

- Det er en veldig sprek og morsom bil og kjøre, og jeg er spent på den nye teknologien. Jeg har ladeplass på jobb og tenker det er fint med et miljøvennlig alternativ som kan kombineres med fossilt drivstoff, forteller Knutsen til DRM24.

LES OGSÅ: Kraftig økning i Audi-salget

PÅ NORSKE SKILTER: Denne knallblå Golfen kan smykke seg med en tittel få andre biler er forunt. Den historiske milepælen ble nådd 24. august, da bilen rullet av samlebåndet.

- Vanskeligere enn å vinne i lotto

Hun legger ikke skjul på at det var gøyalt med all ståheien under overleveringen av sin nye knallblå Golf onsdag. 

- Dette må jo være vanskeligere enn å vinne i lotto, erklærte hun. 

Daglig leder Marius Jagland Berntzen hos Albjerk Bil i Lier hadde gleden av å overrekke bilen sammen med selger Alexander Holm Andersen.

- Vi er stolte av å få muligheten til å levere denne jubileumsbilen for Volkswagen, sa Berntzen før det ble overlevering av nøkler og Knutsen kunne få gjøre seg bedre kjent med den nye stoltheten. 

LES OGSÅ: Innviet Skodas nye prestisjeanlegg i Drammen

FORNØYD MED NY BIL: Her gir selger Alexander Holm Andersen Trude Knutsen en innføring i sin nye Golf GTE. Det så ut til å være kjærlighet ved første blikk!


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE