ANNONSE

FOTO: ARKIVBILDE

Tradisjonsrikt bilmerke gjør comeback i Drammen

Grøndal Bilbutikken på Gulskogen blir forhandler av britiske MG - 14 år etter forrige gang. Forhandleren melder allerede om stor interesse.


Alexander Jansen

 21.02.20, kl. 12:21
 18.03.20, kl. 02:15


ANNONSE

 

DRAMMEN: Og denne gangen er det i helelektrisk format, opplyser forhandleren.

- Det er med glede og stolthet vi lanserer MG i Drammen. Grøndal Bilbutikken AS var også MG forhandler fra 2003 til 2006 den gang MG var et ikon med engelske sportsbiler, forteller daglig leder Stein Grøndal.

I 2006 ble MG solgt til giganten SAIC som er verdens 7.største bilprodusent som produserer mer en 7 millioner biler i året. Nå er det engelske bilmerket MG (Morris Garages) som ble lansert i 1924, eid av kinesere.

- Linken til England er der fortsatt og bilen MG ZS EV (bildet) er designet i Birmingham i England. Det er denne bilen som nå lanseres hos Grøndal Bilbutikken AS på Gulskogen i Drammen, forteller Grøndal. 

retyhgdsert678.JPG
Grøndal har fra før Subaru og Ford i «stallen», hvor Subaru deler samme importør som MG nå gjør. 

- Vi er stolte over og igjen har tre varemerker å tilby våre kunder. En avgjørende sak for at vi tok MG var deres store satsing på elbiler, forteller Grøndal (bildet). 

stein-grondalford.jpg

LES OGSÅ: Blir Ford-forhandler - kutter Land Rover og Citroen

Stor interesse

Den aktuelle modellen det i førte omgang er snakk om fra MG, er den mellomtstore SUV-en ZS EV. Prisen starter på kun kr 239.890,- inklusive registrering/leveringsomkostninger.

- Det har alt vært stor interesse for den nye bilen og vi har bestilt mange biler. Det er allerede et 30-talls personer som har bestilt prøvekjøring før bilen er lansert i Drammen, sier Grøndal.

MG distribueres forøvrig gjennom Drammen Havn.

LES OGSÅ: Elektrisk Mustang-SUV skaper salgsboom hos Bilbutikken

rty678976y54.JPG
SNART PÅ NORSKE VEIER: MG ZS EV


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE