ANNONSE

FULLT HUS: Nye Nissan Leaf har definitivt nyhetens interesse i Norge.
ALLE FOTO: FRANK WILLIKSEN

Smekkfullt da nye Nissan Leaf ble avduket med brask og bram

Med Jan Erik Larsen i spissen var det stor ståhei da en av årets største bilnyheter ble presentert hos Birger N. Haug på Kjellstad mandag.


Frank Williksen

 17.10.17, kl. 20:30
 26.10.17, kl. 03:42


ANNONSE

 

LIER: Det var fullt hus og stor stemning da Birger N. Haug Buskerud mandag avduket nye Nissan Leaf for inviterte kunder.

Den nye modellen fikk mye skryt for attraktivt design blant de fremmøtte, og minst 15 personer benyttet anledningen til å skrive kontrakt på bilen samme kveld.

- Rundt 140 gjester var innom på lanseringskvelden, og det vanket mange positive tilbakemeldinger, forteller Tom Erik Moen, daglig leder av Birger N. Haug Buskerud til DRM24.

Enorme forventninger

Selv om mange allerede har valgt å skrive kontrakt på ny Nissan Leaf, vil ikke modellen være tilgjengelig hos forhandlerne for prøvekjøring før i januar.

Hos Birger N. Haug er forventningene til nykommeren store:

- Ja, for hele forhandlergruppen regner vi med et salg ut året på rundt 1.500 biler. De første 600 er allerede passert, sier Tom Erik Moen, som også kan opplyse at Birger N. Haug faktisk er verdens største Nissan Leaf-forhandler gjennom avdelingene i Bærum, Oslo, Follo, Drammen og Lillestrøm.

Folksomt rundt en ny modell mange har vært spente på.

«Autofil»-Larsen i spissen

Det var den velkjente liungen Jan Erik Larsen som ledet programmet med stø hånd, og som gjennom intervju med salgssjef Haakon Kronstad fikk presentert den nye modellen på en både morsom og informativ måte.

Larsen ledet også konkurranser med premiering, og ellers vanket det både mat og drikke for de fremmøtte.

Jan Erik Larsen (t.v.) avdekker nye Leafs hemmeligheter med hjelp av salgssjef Haakon Kronstad.


LES MER OM BIL HER


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE