ANNONSE

FOLKSOMT: Mer enn 3.300 mennesker var innom Rustad på CC åpningsdagen.
FOTO: ELISABETH BOGSTAD / DRM24

- Tidenes beste Rusta-åpning

Varehusåpning på CC slo alle tidligere omsetnings- og besøksrekorder, melder den svenske lavpriskjeden.


Redaksjonen

 07.10.17, kl. 19:56
 12.10.17, kl. 23:03


ANNONSE

 

DRAMMEN: På onsdag åpnet Rusta nytt varehus på CC Drammen. Nå kan den svenske varehuskjeden melde at åpningen ble den beste så langt med både ny omsetnings- og besøksrekord.

Allerede 20.00 tirsdag kveld var førstemann på plass utenfor det nye varehuset på CC Drammen. Da båndet ble klippet klokken 09.00 hadde omlag 700 mennesker funnet veien til Rusta for å sikre seg de gode åpningstilbudene. Så mange mennesker til åpning har Rusta aldri opplevd i Norge før. Langt over forventing, sier varehussjefen selv.

– Vi visste at det var stor interesse for lavpriskategorien i Drammen, men at den var så stor var det ingen som forventet. Senteret var fylt med handleglade kunder da vi klippet båndet onsdag morgen, forteller en godt fornøyd varehussjef, Morten Fjeld.

LES OGSÅ: 500 mennesker i kø da Rusta åpnet nytt varehus på CC

Over 3.300 kunder

Det var ikke bare på morgentimene at kundene strømmet inn til det nye varehuset. Gjennom hele dagen var det en jevn strøm med kunder. Køen som startet 20.00 kvelden før varte helt til stengetid klokken åtte onsdag kveld.

– 24-timers sammenhengende kø er en bekreftelse på at vi har truffet riktig med lokasjon og tilbud av hjem- og fritidsprodukter. Totalt hadde vi 3.319 kunder innom varehuset på åpningsdagen, sier Fjeld.

Ny omsetningsrekord

Med så mange kunder innom den første dagen slo det nye varehuset i Drammen også omsetningsrekorden i Rusta Norge på en åpningsdag.

– Det var knyttet stor spenning til lanseringen av Rusta på CC Drammen. Åpningsdagen har gått over alle forventninger. Det er utrolig gøy at det nå viser seg å være den beste åpningen her til lands med ny omsetnings- og kø-rekord. Vi er klare for å jobbe minst like hardt for å fortsette suksessen, forteller varehussjefen.

Ser lyst på fremtiden

Norgessjefen er også storfornøyd med åpningen av Rusta på CC Drammen og ser frem til å ta med seg suksessen videre inn mot nye varehusåpninger i 2018.

─ Så langt har norgeslanseringen vært en braksuksess. Etterspørselen etter produkter til lave priser innen hjem- og fritidssegmentet ser ut til å ha vært enda større enn forventet. Åpningen på CC Drammen ble den beste her til lands. Drammenserne har strømmet til varehuset. Vi har dessuten sett en flott vekst i varehuset vårt i Krokstadelva denne uken, noe som bekrefter potensialet vårt i området. Nå ser vi frem mot 2018 hvor vi skal åpne enda flere varehus, sier Norgessjefen, Erlend Kramer.

Se video fra åpningen her:


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE