ANNONSE

NYÅPNING: Onsdag åpnet Mats Formo Nikolaisen, Simon Müller og Steffen Reitan nyoppussede lokaler i Øvre Storgate. I bakgrunnen butikkens store stolthet, den enorme veggen med fotballsko.
ALLE FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Torshov Sport satser i sentrum: Bygget byens største fotballsko-vegg!

Fotball- og håndballspesialisten tok over lokalene til Sønstrød-fotografene, og kan nå skilte med nesten tredobling av arealet.


Alexander Jansen

 23.11.17, kl. 12:30
 04.12.17, kl. 22:55


ANNONSE

 

DRAMMEN: Torshov Sport tok over lokalene til gamle Joggen Sport og åpnet dørene i 2013. Siden den gang har spesialistforretningen gjort det bra i Drammen. 

Blant annet har butikken en rekke utstyrsavtaler med lokale sportslag og klubber, i tillegg til å tilby den ekstra kompetansen innen sko og klær for alle som driver med fotball og håndball. 

Da behovet om mer plass meldte seg, valgte butikken å utvide ved å slå ned veggen til naboen, istedenfor å forlate lokalene i Øvre Storgate etter at Sønstrød-fotografene flyttet ut tidligere i høst. 

- Vi har troen på sentrum som et sted for nisjebutikker i Drammen, og har opplevd en fin utvikling, sier butikksjef Mats Forsmo Nikolaisen.


Gunstig beliggenhet

Etter en intens og småkaotisk ombyggingsperiode på drøye to uker med kombinert butikkdrift, er arealet nesten tredoblet med drøyt 300 kvadrameter butikkflate - pluss lager og kontorer.

Og med en beliggenhet like ved den nye bussterminal i Sankt Olavsgate, får de et av byens travleste knutepunkter like utenfor utstillingsvinduene.

Onsdag var det nyåpning med tilbud på hele butikken, og kundene lot ikke vente på seg tross et heller utrivelig vintervær.

Byens største på fotballsko

Torshov Sport ønsker å være størst på både utvalg og kompetanse innen utstyr til fotball, håndball og løp.

For å synliggjøre det, bygget de like gjerne det som skal være byens største utstillingsvegg for fotballsko - med en bredde på 12 meter og 20 centimeter - og en like lang kunstgressmette for oppskriftsmessig testing av nytt skotøy. 

Hvilket merke de yngre spillerne velger har gjerne å gjøre med hvilken fotballkjendis som er idolet - og et utall varianter innen siste skrik fra anerkjente merker som Nike, Adidas og Puma pryder kjempeveggen. 


Klubbavtaler for hele Østlandet

I tillegg til privatkundene som butikken er der for, har Torshov Sport en stadig voksende portefølge med klubbavtaler over hele landet.

Lokalt har de over nyttår utstyrsavtaler med 18 idrettslag i regionen.

For både disse og andre kunder er målet at butikken nå skal være en «destinasjon» og tilby en opplevelse utover det vanlige.

- Utover lokalene og vareutvalget skal man få ekstra produktkunnskap og service hos oss, sier Nikolaisen.

Kanskje kommer Ødegaard

Undertegnede journalist, som aktiv fotballspiller for en del år tilbake, lurer på hvordan dagens prisnivå er for et par nye støvler hos en spesialforhandler. 

- Det varierer fra 500 til 3.000 kroner. Vi selger faktisk mest av de siste, det er ikke bare proffene som skal ha det beste, sier selger Steffen Reitan til DRM24.no.

- Og proffene, ser vi noe til Marcus Pedersen og Martin Ødegaard?

- Ja, det hender. Martin Ødegaard har faktisk vært innom flere ganger for å hente sko, smiler selger Steffen Reitan. 

LES OGSÅ:  Revolusjonerer helsetilbudet for kvinner i Drammen


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE