ANNONSE

TO GLADE LAKSER: Eier Shanmugavel Shanmugalingam og baransvarlig Thusyanthan Mahadeva kunne smile bredt under nyåpning fredag.
ALLE FOTO: ALEXANDER JANSEN / DRM24

Strømsø Sportspub i ny drakt

Over to millioner og tre ukers stengetid har det kostet. Nå har et av byens bruneste steder fått en «extreme makeover» - og det synes!


Alexander Jansen

 17.09.17, kl. 18:15
 24.09.17, kl. 20:42


ANNONSE

 

DRAMMEN: Strømsø Sportspub har over 15 års fartstid som et av byens bruneste vannhull, og har hatt et varierende klientell stamgjester gjennom årenes løp. 

Det som i sin tid var Godsetunionens faste stamsted, har også hatt et frynsete rykte som et skittent sted med dopsalg og tvilsomt klientell.

Den epoken er imidlertid en saga blott, og for å følge trenden i området med friske tilskudd av serveringssteder, har den familiedrevne puben nå investert tungt i en skikkelig totalrenovering.

- Miljøet rundt oss har bidratt til å løfte strøket. Nå måtte vi være med på bølgen, forteller barsjef og fungerende daglig leder Thusyanthan Mahadeva til DRM24.

STINN BRAKKE: Det var både folksomt og festlig stemning under nyåpning på Strømsø Sportspub fredag kveld.

Vil åpne dørene for fler

- Siden vi tok over puben i 2012 har det skjedd mye. Det er fortsatt en brun sportspub, men vi har jobbet veldig hardt for å bli kvitt et dårlig rykte, sier Mahadeva. 

- Det var også en grunn til å pusse opp. Med lokalene har det nesten ikke blitt gjort noe siden puben åpnet i 2001. Nå markerer vi åpningen av nye Strømsø sportspub. Vi skal selvsagt beholde stamgjestene våre, men ønsker å åpne dørene for enda fler, sier Mahadeva.

Hver eneste centimeter av lokalet har blitt renovert, fra topp til tå. Toaletter, uteservering, og alt innvendig inventar. Resultatet er et friskt lokale som virker mye romsligere enn før.

GOD PLASS: Lokalene fremstår som ryddigere med bedre plassutnyttelse enn tidligere.

Over to millioner

22. august stengte de dørene etter halvannet års planlegging. I over tre uker har håndtverkere jobbet på spreng for å ferdigstille lokalene fra gulv til tak.

Fredag kunne driverne stolt åpne dørene til splitter nytt utested. Over to milloner har det kostet. Og responsen har vært svært god. Flere stamgjester huker tak i DRM24 og skryter uhemmet av både lokalene og de ansatte. 

- Det har vært tøft å være stengt så lenge. Men nå er det ingen grunn til å ikke prøve oss ut for nye kunder. Alle er velkommen, vi lover å ikke skuffe, sier Mahadeva, som selv har rykte på seg for å være en stor gledesspreder.

BREDERE BARDISK: Bardisken er splitter nye og et naturlig midtpunkt i sportspuben.

Syv slag Aass på kran

Kronjuvelen i puben er naturligvis den mye større bardisken, med en flunkende ny tappekran med syv slag øl - utelukkende fra Aass, selvsagt. Trolig byens eneste av sitt slag med utelukkende Aass i tappekrana. 

- Vi er lojale. Noe annet enn Aass er utenkelig for oss. Og så ligger prisene en del under det man må ut med for halvliteren på Bragernes, sier Mahadeva.

Ved siden av godt øl, har Strømsø Sportsbar dessuten rykte på seg for å servere god mat. 

- Her er det ingen endringer. Vi kommer fortsatt til å servere den samme lettmaten i form av pizza og grillmat, sier Mahadeva.

LES OGSÅ: Pigen åpner dedikert ølpub

SYV SLAG: Her er det utelukkende Aass i den flotte nye tappekrana.

BILJARD: Stedet har fortsatt eget biljardrom. I tillegg har de egne dartplater for den lokale dartklubben som trener her flere ganger i uka.

BRUN: Stedet er fortsatt innredet som en lun og brun sportspub, men med vesentlig høyere standard enn før.

STORSKJERM: En storskjerm som viser fotball er en vesentlig del av sportspuben. På denne veggen er det dessuten dartbrett. Mange fra Godsetunionen er fortsatt «fast inventar» på puben.

BLØTKAKE: Gjestene fikk servert kake under nyåpningen fredag.


FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN


ANNONSE